nicola-tanturli, iskalna-akcija Svet24.si

FOTO: Pogrešanega 21-mesečnega malčka našli v ...

gasilci stara vrhnika Svet24.si

V tragediji na avtocesti ugasnila tri življenja; ...

jozef horvat bobo Reporter.si

Novi šok v NSI: Jožef Horvat ni več v igri za ...

solkan, soča, utopitev Svet24.si

Je utopitvi dečka v Soči botroval nenaden ...

balskanski bojevnik, dragan tošić Necenzurirano

Lovke afere komunalno blato vodijo do Balkanskega ...

Foto: Facebook - Simona Potočar Njena.si

Neverjetna preobrazba tekmovalke slovenskega ...

Cianometer Ljubljana legaltechnique org Odkrito.si

53 odtenkov modre - ali veste, kaj je ta monolit v...

Kronika Novo mesto

Namerno trčil v avtomobil, ga potiskal več metrov in pobegnil

Piše: PU Novo mesto

Čas objave:
31.03.2021 11:25

Policisti PU Novo mesto so bili včeraj okoli 15.30 obveščeni, da naj bi na območju PP Dolenjske Toplice voznik tovornega vozila namerno trčil v avtomobil in kraj nesreče zapustil.

Policisti so takoj odšli na kraj, opravili ogled, zbrali obvestila in po prvih ugotovitvah je 38-letni voznik tovornega vozila na dovozni poti namerno trčil v avtomobil 51-letnega voznika, s katerim naj bi bila že dalj časa v sporu in ga potiskal več deset metrov. Lažje poškodovanega voznika osebnega avtomobila in prav tako lažje poškodovano potnico v njegovem vozilu so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti so 38-letnika izsledili in mu odvzeli prostost. Novomeški kriminalisti nadaljujejo s preiskavo in ugotavljanjem vseh okoliščin kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe in poškodovanja tuje stvari.

Kolesar padel in se huje poškodoval
Policisti PP Novo mesto so bili v popoldanskih urah obveščeni, da v bolnišnici oskrbujejo 20-letnika, ki naj bi padel s kolesom. Zbrali so obvestila in ugotovili, da je moški kolesaril iz smeri Karteljevega proti Kamenju. Zaradi pretrgane verige je izgubil oblast nad kolesom, padel po vozišču in se huje poškodoval. 


Poskus izmika mejni kontroli
Policisti PMP Obrežje so na vstopu v Slovenijo pri kontroli tovornega vozila bolgarskih registrskih oznak na podvozju odkrili državljana Afganistana, ki se je poskušal izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Na podvozju tovornega vozila srbskih registrskih oznak so odkrili še dva državljana Afganistana.

Nezakonito prestopila državno mejo
Policisti PP Brežice so med opravljanjem nalog varovanja državne meje v Jesenicah na Dolenjskem izsledili in prijeli dva državljana Afganistana, ki sta nezakonito prestopila državno mejo. Policijski postopki s tujcema še niso zaključeni.