Štatenbeg, Makole Svet24.si

Do usodnega DA brezplačno, lahko pa tudi ...

astro Svet24.si

Horoskop za soboto, 28. januarja

2023-01-27 13.43.36 Necenzurirano

V posmeh državi: Snežičevi plakati pred vrati ...

borut pahor pisarna pl Reporter.si

Poglejte, koliko nadomestila bo prejemal Borut ...

adam delius Ekipa24.si

Olimpija zahteva 2,5 milijona evrov za mladeniča,...

Wednesday je med najbolj priljubljenimi serijami Odkrito.si

Netflix: »Zato ukinjamo serije, prihodnost je ...

doncic poskodba Ekipa24.si

Največji šok! Luka Dončić s hudo poškodbo, ...

Kronika

Z avtom v potok

Piše: R.K.

Čas objave:
07.11.2022 08:07

V soboto okoli 19.30 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v Zalogu v občini Straža. Policisti PP Dolenjske Toplice so zbrali obvestila in ugotovili, da je 21-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, trčil v ograjo mostu in zapeljal v potok, kjer je vozilo obstalo na strehi.

Poškodbo ograje je opazil 20-letni voznik, ki je pripeljal mimo in vozniku, ter dvema potnikoma, starima 20 in 16 let pomagala iz vozila. V nesreči ni bil nihče poškodovan, okoliščine pa policisti še preverjajo.

Včeraj nekaj pred 14.30 se je zgodila prometna nesreča z udeležbo dveh osebnih avtomobilov v Sevnici. Sevniški policisti so opravili ogled in ugotovili, da je za nesrečo odgovoren 39-letni voznik, ki je vozil iz smeri Boštanja proti Raki in zapeljal na nasprotni vozni pas, po katerem je pravilno pripeljal 32-letni voznik. V nesreči se je 32-letnik lažje poškodoval, policisti pa so še ugotovili, da je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola, v litru izdihanega zraka je imel 0,74 miligramov alkohola. Nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu.