Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kronika

Z avtom v potok

Piše: R.K.

Čas objave:
07.11.2022 08:07

V soboto okoli 19.30 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v Zalogu v občini Straža. Policisti PP Dolenjske Toplice so zbrali obvestila in ugotovili, da je 21-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, trčil v ograjo mostu in zapeljal v potok, kjer je vozilo obstalo na strehi.

Poškodbo ograje je opazil 20-letni voznik, ki je pripeljal mimo in vozniku, ter dvema potnikoma, starima 20 in 16 let pomagala iz vozila. V nesreči ni bil nihče poškodovan, okoliščine pa policisti še preverjajo.

Včeraj nekaj pred 14.30 se je zgodila prometna nesreča z udeležbo dveh osebnih avtomobilov v Sevnici. Sevniški policisti so opravili ogled in ugotovili, da je za nesrečo odgovoren 39-letni voznik, ki je vozil iz smeri Boštanja proti Raki in zapeljal na nasprotni vozni pas, po katerem je pravilno pripeljal 32-letni voznik. V nesreči se je 32-letnik lažje poškodoval, policisti pa so še ugotovili, da je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola, v litru izdihanega zraka je imel 0,74 miligramov alkohola. Nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu.