Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kronika Novo mesto

Z avtom zapeljala v Krko

Piše: PU NM

Čas objave:
28.03.2018 14:34

Po številnih iskalnih akcijah na terenu, razgovorih, preletih območja s helikopterjem, pregledih nadzornih kamer in mnogo drugih aktivnostih so novomeški policisti danes dopoldne s pomočjo gasilcev GRC Novo mesto v reki Krki našli iskani osebni avtomobil, v njem pa pogrešani osebi.

"Žal moramo poročati o tragični smrti dveh mladih ljudi. Vse naše delo in aktivnosti so bile v teh dneh usmerjene v iskanje pogrešane Patricije in Žiga," so sporočili s PU Novo mesto. Po številnih iskalnih akcijah na terenu, razgovorih, preletih območja s helikopterjem, pregledih nadzornih kamer in mnogo drugih aktivnostih so danes dopoldne s pomočjo gasilcev GRC Novo mesto s čolnom začeli pregledovati reko Krko. Kmalu so v bližini naselja Srebrniče v reki Krki našli iskani osebni avtomobil, v njem pa pokojna Patricijo in Žiga.

Policisti v tem trenutku opravljajo ogled in prve ugotovitve kažejo, da je šlo za prometno nesrečo. 

"Četudi smo si želeli in prizadevali, da bi se ta iskalna akcija, tako kot mnoge druge, srečno končala, tokrat žal ni tako. Zahvaljujemo se vsem, ki so nam sporočili kakršne koli informacije o pogrešanih, medijem za objave obvestil in vsem, ki so delili naš poziv po družbenih omrežjih," so še zapisali v sporočilu za javnost.