pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Kronika Novo mesto, Dolenjske Toplice

Za volanom 15-letnik, z 8 potniki in ukradenimi tablicami

Piše: Radio Krka

Čas objave:
27.08.2015 10:09

Policisti iz Dolenjskih Toplic so popoldne opazili osebni avtomobil Renault Clio, ki je imel spredaj in zadaj nameščeni različni tablici, ukradeni teden dni nazaj v Novem mestu. Voznik najprej ni hotel ustaviti (ni upošteval modre luči in sirene) in je z vožnjo nadaljeval, ustavili pa so ga v Starih Žagah.

Policisti so od zadnjega poročanja na interventno številko 113 prejeli 121 klicev, od tega je bilo 44 dogodkov takšnih, ki so zahtevali posredovanje policije.

Tatvina pokrovov
V Jelšah pri Otočcu in Lutrškem selu so policisti opravili ogled kraja tatvine treh pokrovov vodovodnih jaškov. Gre za pokrove iz nerjavečega jekla dimenzij 95 x 70 cm. Tri pokrove so odnesli, enega pa poškodovali in s tem naredili za več kot 7.000 evrov škode.


15-letnik za volanom
Policisti iz Dolenjskih Toplic so popoldne opazili osebni avtomobil Renault Clio, ki je imel spredaj in zadaj nameščeni različni tablici, ukradeni teden dni nazaj v Novem mestu. Voznik najprej ni hotel ustaviti (ni upošteval modre luči in sirene) in je z vožnjo nadaljeval, ustavili pa so ga v Starih Žagah. Pri tem so ugotovili, da za volanom ne sedi več 47-letni voznik, ki so ga opazili prej, ampak njegov 15-letni sin, v vozilu pa je bilo skupaj osem oseb, najmlajši je imel tri leta. Policisti so zasegli ukradeni tablici, prav tako osebni avtomobil. Za 47-letnika bodo napisali kazensko ovadbo zaradi tatvine tablic, oba pa bosta povabljena na zaslišanje, zaradi več prekrškov s področja prometne varnosti: neupoštevanja ukazov in znakov policistov, vožnja brez vozniškega dovoljenja, vožnja neregistriranega vozila, so sporočili s PU Novo mesto.