Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kronika Koper

V Selah pri Dragatušu trčila tri vozila

Piše: R.K.

Čas objave:
18.06.2021 20:25

Ob 17.31 so na cesti Črnomelj—Vinica pri naselju Sela pri Dragatušu v občini Črnomelj trčila tri vozila. V nesreči sta bili dve osebi poškodovani.

Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Črnomelj so ju oskrbeli na kraju in odpeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci PGD Črnomelj so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih ter pomagali reševalcem in policistom. O nesreči je bil obveščen dežurni delavec cestnega podjetja iz Črnomlja. V času nesreče je bila cesta zaprta za promet.

Ob 8.54 so gasilci PGD Stara Cerkev pogasili kurišče velikosti okoli deset kvadratnih metrov, na katerem so neznanci kurili odpadne električne vodnike v bližini Starega Loga v občini Kočevje.


Ob 14.06 so gasilci PGD Kočevje iz kleti stanovanjske hiše na Prešernovi ulici v Kočevju izčrpali okoli tri kubične metre meteorne vode, ki je zaradi dežja vdrla v klet.

Ob 14.44 je posadka s helikopterjem Slovenske vojske v spremstvu dežurne ekipe helikopterske enote nujne medicinske pomoči z Brnika poletela v Metliko, od koder je prepeljala obolelo osebo v UKC Ljubljana.

Ob 19.55 so v Kolodvorski ulici v Ribnici gasilci PGD Ribnica s tehničnim posegom rešili ujeto osebo iz okvarjenega dvigala.