oliver dragojevic split slovo ladje bobo9 Svet24.si

Vesna Dragojević: "Še danes, ko zazvoni telefon,...

Srednji Gasteraj 9 - Požar, v katerem sta umrli dve osebi - policijski trak Stop policija Svet24.si

Groza v Ljubljani: zagorela baraka, v njej našli ...

jelsane mejni prehod meja bobo Svet24.si

Novost ob vstopu v državo: Slovenija priznava ...

janez jansa dz1 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Lahko Janša jesenski politični ...

sds tabor 2 Necenzurirano

Kaj je upravitelj, obsojen jemanja podkupnin, ...

smrt Dobra karma

Umrli se vračajo v naše sanje, da nam prinesejo ...

Lucia Glavich Mandarić, na granici, Šverc komerc Njena.si

Ivana (Šverc komerc) navdušila s fotko zgoraj ...

Kronika Koper

V Selah pri Dragatušu trčila tri vozila

Piše: R.K.

Čas objave:
18.06.2021 20:25

Ob 17.31 so na cesti Črnomelj—Vinica pri naselju Sela pri Dragatušu v občini Črnomelj trčila tri vozila. V nesreči sta bili dve osebi poškodovani.

Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Črnomelj so ju oskrbeli na kraju in odpeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci PGD Črnomelj so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih ter pomagali reševalcem in policistom. O nesreči je bil obveščen dežurni delavec cestnega podjetja iz Črnomlja. V času nesreče je bila cesta zaprta za promet.

Ob 8.54 so gasilci PGD Stara Cerkev pogasili kurišče velikosti okoli deset kvadratnih metrov, na katerem so neznanci kurili odpadne električne vodnike v bližini Starega Loga v občini Kočevje.


Ob 14.06 so gasilci PGD Kočevje iz kleti stanovanjske hiše na Prešernovi ulici v Kočevju izčrpali okoli tri kubične metre meteorne vode, ki je zaradi dežja vdrla v klet.

Ob 14.44 je posadka s helikopterjem Slovenske vojske v spremstvu dežurne ekipe helikopterske enote nujne medicinske pomoči z Brnika poletela v Metliko, od koder je prepeljala obolelo osebo v UKC Ljubljana.

Ob 19.55 so v Kolodvorski ulici v Ribnici gasilci PGD Ribnica s tehničnim posegom rešili ujeto osebo iz okvarjenega dvigala.