Rok Povšič Svet24.si

FOTO: Rok je peš odšel od doma, nato pa se je za...

carmen istanbul (3) Svet24.si

Carmen Osovnikar pobegnila v Turčijo

alojz ihan pl3 Svet24.si

Alojz Ihan: Lahko se zgodi, da bo omikron ...

marko milosavljevic bobo Reporter.si

Pri medijski hobotnici SDS gre za zavestno ...

ekonomska-šola-murska-sobota, šola, šolstvo, dijaki, študij Necenzurirano

Draga mati in foter, pustita me v šolo! #kolumna

squid-game Odkrito.si

Obsojen na smrt, ker je gledal Squid Game

doncic Ekipa24.si

ZAROKA, ki je navdušila VSE V DVORANI! ...

Kronika Koper

V Selah pri Dragatušu trčila tri vozila

Piše: R.K.

Čas objave:
18.06.2021 20:25

Ob 17.31 so na cesti Črnomelj—Vinica pri naselju Sela pri Dragatušu v občini Črnomelj trčila tri vozila. V nesreči sta bili dve osebi poškodovani.

Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Črnomelj so ju oskrbeli na kraju in odpeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci PGD Črnomelj so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih ter pomagali reševalcem in policistom. O nesreči je bil obveščen dežurni delavec cestnega podjetja iz Črnomlja. V času nesreče je bila cesta zaprta za promet.

Ob 8.54 so gasilci PGD Stara Cerkev pogasili kurišče velikosti okoli deset kvadratnih metrov, na katerem so neznanci kurili odpadne električne vodnike v bližini Starega Loga v občini Kočevje.


Ob 14.06 so gasilci PGD Kočevje iz kleti stanovanjske hiše na Prešernovi ulici v Kočevju izčrpali okoli tri kubične metre meteorne vode, ki je zaradi dežja vdrla v klet.

Ob 14.44 je posadka s helikopterjem Slovenske vojske v spremstvu dežurne ekipe helikopterske enote nujne medicinske pomoči z Brnika poletela v Metliko, od koder je prepeljala obolelo osebo v UKC Ljubljana.

Ob 19.55 so v Kolodvorski ulici v Ribnici gasilci PGD Ribnica s tehničnim posegom rešili ujeto osebo iz okvarjenega dvigala.