mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kronika Šentjernej, Črnomelj, Brežice

Zagorela vozilo in delovni stroj, zbil pešca

Piše: Radio Krka

Čas objave:
19.10.2012 18:11

Iz poročil Regijskih centrov za obveščanje smo izvedeli ...

Ob 6.52 je na Trgu Gorjanskega bataljona v Šentjerneju voznik osebnega vozila zbil pešca. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so pešca oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Ob 9.58 se je v Črnomlju zgodila prometna nesreča. Po trčenju dveh osebnih vozil so reševalci NMP Črnomelj odpeljali dve osebi v Zdravstveni dom. Gasilci PGD Črnomelj so odklopili akumulatorja, nudili pomoč reševalcem in počistili cestišče.

Ob 07.16 se je v kraju Brezovica, občina Brežice, prevrnil delovni stroj in zagorel. Požar so pogasili gasilci PGD Bizeljsko in Stara vas. Nevarnosti za okolico ni bilo.

Ob 13.45 so posredovali gasilci PGD Sevnica na Planinski cesti v Sevnici, kjer so s tehničnim posegom odprli vhodna vrata stanovanja.

Ob 15.47 je na Rostoharjevi ulici v Leskovcu pri Krškem zagorelo osebno vozilo. Gasilci PGE Krško so požar pogasili, odstranili akumulator, z vpojnimi sredstvi počistili cestišče in pomagali avto vleki.

Ob 17.17 je občanka v kraju Mihalovec, občina Brežice, na podstrešju stanovanjske hiše našla ročno bombo. Na kraj dogodka sta bila napotena pripadnika Državne enote za varstvo pred neeksplodiranimi ubojnimi sredstvi.


Slika je simbolična.