Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kronika Trebnje, Metlika

Počilo je kar trikrat

Piše: Radio Krka

Čas objave:
09.04.2019 06:27

Včeraj zjutraj je na cesti Novo mesto—Trebnje pri odcepu za Kamenj, tovorno vozilo v izogib trčenju z osebnim vozilom zapeljalo s ceste in nasedlo na kovinsko odbojno ograjo. V nesreči ni bilo poškodovanih. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče, razrezali odbojno ograjo, pomagali vozilo postaviti na cesto in posuli razlite motorne tekočine.

Še eno vozilo je zapeljalo s ceste popoldan in sicer je na cesti Novo mesto—Metlika pred odcepom za Dolž, osebno vozilo zapeljalo s ceste in se prevrnilo po pobočju. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, usmerjali promet in počakali do prihoda vlečne službe. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so na kraju pregledali eno osebo. V nesreči ni bilo poškodovanih.

Zvečer, ob 21.37 pa so se na semaforiziranem križišču v Žabji vasi v Novem mestu zaleteli dve osebni vozili in kombinirano vozilo. Gasilci GRC Novo mesto so usmerjali promet do prihoda policistov, odklopili akumulator, razsvetljevali kraj in počistili cestišče. V nesreči je bila ena  oseba poškodovana in so jo reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto odpeljali v Urgentni center Novo mesto.