pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Kronika Ljubljana

Zaradi Davida Palirja pod policijskim nadzorom del Ljubljane

Piše: Radio Krka

Čas objave:
07.08.2015 18:08

Danes okoli 15.20 ure je bila PU Ljubljana s strani občanov obveščena, da je bil 29- letni David Palir opažen na Cesti v Hrastje v Ljubljani. Oseba je bila oborožena.

Policisti so zavarovali širšo okolico omenjenega območja, trenutno pa se izvajajo vse aktivnosti za prijetje osebe. V aktivnosti so na kraju vključeni med drugimi tudi policisti konjeniki, vodniki službenih psov, policisti Generalne policijske uprave in policijski helikopter.
29-letni moški je po zadnjih podatkih še vedno oblečen v majico bele barve, s kratkimi rokavi in temnejše kratke hlače. Pri sebi ima orožje.
Glede na dejstvo, da je oseba oborožena in da se išče že nekaj dni, ne moremo izključiti nevarnosti tudi za okolico. Zato ponovno naprošamo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi ali pa jo opazili, da nemudoma obvestijo policiste na interventno številko 113. Prav tako vsem svetujemo, da ne vzpostavljajo kontakta z osebo.

Kot smo že omenili, aktivnosti potekajo na širšem območju, kjer je bila oseba danes opažena. Apeliramo na vse, ki so ali se znajdejo na območju, kjer policisti izvajajo aktivnosti, da upoštevajo navodila policistov (kljub temu, da območje ni posebej zavarovano s trakom).