phillip schofield 1 Dobra karma

Po 27 letih zakona priznal, da je gej, pred tem pa...

meghan markle Svet24.si

Meghan meni, da se jima je dvor maščeval

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

04-tv-dobrizdravniki-2-dobrizdravnik Njena.si

Skrita vloga zvezdnika v seriji Dobri zdravnik

Klemen Slakonja Njena.si

Slakonja o odnosu s partnerko, igralko Mojco Fatur...

Kronika Nm

Že drugi požar na primorski avtocesti

Piše: Radio Krka

Čas objave:
17.04.2013 12:57

Na primorski avtocesti je na izvozu Kastelec iz smeri Kopra oviran promet zaradi gorečega osebnega vozila. Okoli 10. ure je na istem odseku zagorel tovornjak, zaradi česar je bil promet dlje časa preusmerjen na vzporedno cesto.

Kot so sporočili s prometnoinformacijskega centra, je na primorski avtocesti tik pred izvozom za Črni Kal v smeri proti Kopru zagorel tovornjak. Avtocesta je bila tako zaprta med predorom Kastelec in odcepom Črni Kal, promet pa je bil skoraj dve uri preusmerjen na vzporedno lokalno cesto. K sreči v požaru nihče ni bil ranjen.

Da je na omenjenem odseku zagorel tovornjak, je potrdila tudi tiskovna predstavnica PU Koper, ki je dejala, da je bil požar ob 10.25 pogašen. Voznik tovornjaka iz Bosne se je rešil, nastala je precejšnja materialna škoda. Po dobri uri zapore je bila avtocesta spet odprta.

Trčil v Darsovo prikolico


Nekaj minut po 10. uri pa se je nesreča zgodila na primorski avtocesti na odseku med Logatcem in Postojno. Kot so sporočili s PU Ljubljana, je osebno vozilo okoli 500 metrov naprej od počivališča Lom trčilo v postavljeno prikolico Darsa s signalizacijo, pri čemer se je ena oseba lažje poškodovala.

Foto: Slovenske novice