Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

naslovnica izmajlova2 Svet24.si

Pred tremi leti je njen poklic visel na nitki, ...

macesnova gorica kocevski rog jansa pahor bobo10 Reporter.si

Janša pod Macesnovo gorico: Resnica je živela ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Nagradne igre

Krkino razvajanje z Linea Snella Novo mesto

Piše: RK

Čas objave:
20.12.2018 13:20

[NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA] Naj bo vaša novoletna zaobljuba odločitev za spremembo - ob tem vam bodo pomagale terapevtke Linea Snella, Radio Krka pa bo Erni, Miri in Janezu pomagal do popolne postave!

Ob prehodu v novo koledarsko leto smo polni obljub in upanja za prihodnost. Da ne bo ostalo le na upanju, pa bomo poskrbeli v programu na Radiu Krka! Prva rekreacija, za katero bomo poskrbeli Krkaši je, da natanko preberete članek. Pozor, šteje namreč vsaka beseda!

Ko vas bomo pozvali k telefonom bo zelo pomembno, ali ste prebrali res vsako besedo v članku. Pravilen odgovor na naše nagradno vprašanje pa bo nekomu prinesel analizo telesne sestave Inbody, brezplačen posvet ter preizkus metode Linea Snella!

Ženske, ki se odločajo za Linea Snello, želijo več, želijo spremembo življenjskega sloga 

V centru Linea Snella svoje telo lahko oblikujete s pomočjo Thermoslima kjer se udobno zleknjene lahko poslovite od maščobnih oblog s pomočjo toplote in infra žarkov, ki prodrejo globoko v telo.

Po individualno prilagojenih vajah se lahko nagradite še z zasluženim razvajanjem v Bodywarmu, posebni savni, ki pomaga ohraniti elastičnost kože.  

Novost v centru Linea Snella so programi zajamčenih centimetrov oz. nakup konkretno zajamčenega rezultata. Individualno oblikovani programi vključujejo najsodobnejše količinsko neomejene terapije, edino merilo pa je končni rezultat.


Rezervirajte si svoj termin za brezplačen posvet - pokličite na 041 469 009 ali obiščite spletno stran www.lineasnella.si – z vami v Novem mestu že 8 let.

Splošni pogoji