reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

rudi in marjetka spor Njena.si

Kako in zakaj je počil Marjetkin in Rudijev ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Nagradne igre Novo mesto

LINEA SNELLA, Ženski svet v Novem mestu že 7 let

Piše: ps

Čas objave:
16.03.2018 10:22

LINEA SNELLA Novo mesto je vodilno mesto za oblikovanje ženske postave v naši regiji.

linea2.jpg

Sedem uspešnih let (na slovenskih tleh že 20) delovanja centra Linea Snella potrjuje, da je metoda uspešna, množica zadovoljnih uporabnic pa, da so dobri rezultati zagotovljeni!

V njihovem novomeškem centru na Foersterjevi 10 odgovorijo na vse izzive pri oblikovanju ženskega telesa: "Imate občutek, da ste ujeti v lastnem telesu, ki ni takšno, kot bi si želeli? Vas motijo odvečni kilogrami, trdovratne maščobne obloge na kritičnih predelih telesa, celulit in slaba psihofizična kondicija? Ste naveličani zapravljati denar za najsodobnejše, trendovske pristope in ostati brez pričakovanih rezultatov?


Posamezni pristopi, nepovezani v celoto, enostavno ne delujejo! Dieta lahko začasno zniža telesno težo, vendar ne poskrbi za obliko in tonus telesa ter odpravo celulita. Naporna vadba lahko prinese rezultate na mišičnem tonusu, a največkrat pomeni izgubo graciozne ženske postave. Kavitacija in sorodni estetski postopki rešujejo težave celulita in obsega, vendar samostojno ne zmorejo znižati telesne teže. Rešitev? Individualen in celosten pristop."

Več informacij o LINEA SNELLA najdete na njihovi uradni spletni strani.



POZOR! PRIHAJA NAGRADNA IGRA!

Sedmi rojstni dan LINEA SNELLA bomo praznovali tudi na Radiu Krka, v nagradni igri "SEDEM LET Z VAMI IN ZA VAS", kjer bomo sedmim poslušalkam podarili dnevno praznovanje in razvajanje v centru LINEA SNELLA Novo mesto, eni pa VIP nagrado: teden razvajanja v Linea Snella Novo Mesto.