Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Nagradne igre

Ogrejmo srca sredi zime

Piše: R.K.

Čas objave:
02.03.2020 06:00

Radio Krka vas pelje na edinstven Mediteranski večer z Manco Špik in Erosi! Nagradna igra je zaključena. Znan je nagrajenec.

Da bomo lažje pričakali poletje, vas na Radiu Krka v petek 6.3.2020 peljemo na Mediteranski večer z Manco Špik in Erosi v KCJZ Novo mesto.

Kako do kart?
Čisto preprosto. Poslušajte Radio Krka in spremljate Facebook stran Radia Krka. Na številko 031 33 44 33, nam pošljite sms z vašimi podatki (ime in priimek ter naslov), dopišite še koga bi na koncert vzeli s seboj in, če bo sreča na vaši strani, vas v sredo 4.marca presenetimo s telefonskim klicem. 

novo_mesto_165x85.jpg
Mediteranski večer z Manco Špik in Erosi
R.K.

Manca z Erosi in Markom Škugorjem v objemu brezčasnih melodij

Le kaj imajo skupnega priljubljena pevka, ki se zadnjih petnajst let pojavlja na najrazličnejših odrih po vsej deželi, in štirje nadobudni vokalisti, ki so na slovenski popularni sceni šele pred kratkim hitro zacveteli?
Na prvi pogled prav nič, a vendarle bo letošnje leto beležilo že tretje skupno sodelovanje med Manco Špik in skupino Erosi. Prvi skupni projekt so uspešno predstavili že predlani, ko so štajerski fantje, vsi po vrsti izjemni in izkušeni vokalisti, stali ob boku visokorasle Gorenjke, ko se je Manca predstavila na Popevki s čutno balado, namenjeno njeni komaj rojeni hčerki Lani.
Nedolgo zatem, že lansko pomlad, pa so presenetili s skupnim duetom »Bela barka«. Pesem je postregla z eno izmed bolj priljubljenih viž preteklega poletja in tako povsem nehote zaznamovala njihovo skupno usodo. Manca in Erosi se namreč v februarju in marcu podajajo na veliko skupno koncertno turnejo, poimenovano »Mediteranski večer«, ki bo zajela kar šestnajst krajev po vsej Sloveniji. V kar nekaj večjih krajih se jim bo kot posebni gost pridružil tudi »prvi glas Dalmacije«, močno priljubljeni hrvaški pevec Marko Škugor.

Srečni dobitnik nagrade je postal Marko, ki je dobljeni karti podaril svoji partnerki Nuški in njeni mami Jožici.
Iskrene čestitke :)

Splošni pogoji - OGREJMO SRCA SREDI MRZLE ZIME

Splošni pogoji - OGREJMO SRCA SREDI MRZLE ZIME