kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Nagradne igre Novo mesto

VIDEO: Blanki pričarali najlepši materinski dan!

Piše: Radio Krka

Čas objave:
19.03.2019 14:53

Brez pospravljanja, brez zlaganja perila, z najlepšim darilom! Sabinini mami Blanki smo pripravili najlepši materinski dan v življenju!

Mama je ena sama. Tudi na Radiu Krka se zavedamo, da se vse začne in konča z besedo mama, zato smo našim najboljšim poslušalcem ob 25. marcu, materinskem dnevu pomagali, da svojim mamam dokažejo, kako zelo posebne in ljubljene so. Da jim olajšajo vsaj en dan in jim ga naredijo preprosto najlepšega.

Radio Krka za najboljše mamice
Radio Krka za najboljše mamice
Radio Krka

Pridno ste pošiljali sms-e z imeni vaše mame in razlogi zakaj si ravno ona zasluži najlepši materinski dan. Zapisali ste takole: 

Takole pravi ena od naših poslušalk:

"Moja mama Vida je ena in edina oseba, ki me razume, mi s svojimi dejanji vsak dan polepša dan, me razvaja in ji zame ni nikoli bilo težko narediti nič."

Alenka je napisala takole:

"Moja mami Branka je najboljša mami (in tudi babi), ker je vedno polna energije, pozitivna in vedna najde spodbudne besede..."

Še ena poslušalka pa pravi:

"Naši mami je ime Antonija. Bila je vse življenje pridna in delavna doma na kmetiji, ima še štiri žive otroke in še vedno skrbi kako smo mi in zdaj tudi kako so vnuki, ki jih je 5, pravnukov pa 4. Mnogokrat nam pripoveduje kakšno je bilo otroštvo prej in zdaj. Rojena je bila v družini osmih otrok, leta 1926, tako da bo letos stara 93 let. Zasluži si da ji rečemo: MAMA hvala za vse.!"

Sabina pa je zapisala takole: 

"Moja mami Blanka je prava gladiatorka. V areni z rakom je od leta 2004, vendar se mu ne pusti! Vsakič ko on napade, ona s svojo voljo, brez javkanja, stopi pokonci in mu pokaže, da je močnejša! Pri svojih 60ih je super ženska! In ves čas najboljša mami <3"

Sabinin SMS smo na Radiu Krka skupaj s Kemično čistilnico in pralnico Venera, Cvetličarno Neža iz Šmarjeških Toplic in Čistilnim servisom Pacom iz Novega mesta nagradili in Blanki omogočili, da ji vsaj ob materinskem dnevu ne bo treba delati: počistili smo ji  stanovanje, poskrbeli za velik kup perila, Rok in Jure pa sta jo obdarila še z najlepšim darilom. Jure je sicer poklical Sabino in ji sporočil veselo novico, vse skupaj pa je bilo zelo čustveno. Prisluhnite v pripetem posnetku.

Jure in Rok sta obdarila nagrajenko Najlepšega materinskega dne na Radiu Krka, gospo Blanko
Jure in Rok sta obdarila nagrajenko Najlepšega materinskega dne na Radiu Krka, gospo Blanko
Radio Krka

Sta pa Jure in Rok ob materinskem dnevu obiskala tudi novomeško porodnišnico in z rožicami obdarila tudi novopečene mamice. 

Jure in Rok za materinski dan
Jure in Rok za materinski dan
Radio Krka

Splošni pogoji

Jure Zupančič z nagrajenko Sabino