prenajedanje Dobra karma

Zakaj se zvečer sproži volčja lakota in ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 2. junija

JANEZ-STUSEK-pl5 Reporter.si

Sramota! Na čelu slovenske obveščevalne službe...

bris, koronavirus Svet24.si

Z novim koronavirusom okužen učenec OŠ Ludvika ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

Ljubezen po domace3 Njena.si

Ljubezen po domače: Tanja medijske pozornosti ne ...

Nagradne igre Novo mesto

V poletje brez skrbi z Radiem Krka in Withcar.si!

Piše: R.K.

Čas objave:
22.06.2019 07:00

Jure in Rok sta preizkusila izdelke od Withcar.si in skupaj smo jih podarili vam, najboljšim poslušalcem.

Krkaši smo to poletje poskrbeli tudi za vaše jeklene konjičke. Na Radiu Krka smo od 24.6. do 28.6. izvedli nagradno igro, v kateri smo podelili kar pet čudovitih nagrad. Skupaj z Withcar.si smo podarili opremo za vaše vozilo: gumi tepihe Gledring, senčnike po meri vozila, gumi korito Gledring in doggy mat, pokrivalo proti toči za vsa vozila ter strešne nosilce Nordrive.

Od ponedeljka do petka smo vsak dan na uradni Facebook strani Radia Krka objavili videoposnetek Jureta in Roka, ki sta bila pred izzivom z enim od izdelkov spletne strani Withcar.si. Vsak dan smo izmed vseh sodelujočih, ki so všečkali videoposnetek, izžrebali nagrajenca, ki je prejel izdelek, predstavljen v videoposnetku. 

Nagrajenci so tako postali: Andrej, Martina, Mojca, Andreja in Špela. Iskrene čestitke!!!

Withcar.si za popolno opremo vašega vozila
Gumijasto korito za prtljažnik Gledring Doggymat je prva multifunkcijska zaščita za prtljažnik na tržišču. Proizvedeno je v Sloveniji in v celoti plod znanja podjetja Gledring. Odlikuje ga vrhunski dizajn po najnovejših trendih avtomobilske industrije in visoka kakovost, o čemer priča tudi 5 letna garancija. 

Gumi tepihi Gledring so izdelani v Sloveniji in narejeni po meri posameznega vozila. Zaradi posebnih reliefnih linij, ki omogočajo izredno enostavno čiščenje so primerni za vse letne čase. 

Prtljažnik avtomobila je pogosto premajhen in vanj ne moremo spraviti smuči, jadralnih desk, koles in športne opreme, brez katere poletje ni popolno. Najboljša rešitev je, prevoz na strehi - za to pa so odlični strešni nosilci Nordrive z varnostno ključavnico. Izdelani so iz trdega aluminija in zato veliko lažji od železnih in nosilnostjo sto kilogramov. 

Senčniki Carshades so senčniki, ki so narejeni po meri vozila in so nameščeni na vsa bočna in zadnje vetrobransko steklo. Znižujejo temperaturo v avtomobilu za do 20%, pripomorejo k zmanjšanju vpliva Uv-žarkov in so kot nalašč za vse, ki želite svojim potnikom nuditi udobno vožnjo, zlasti otrokom in hišnim ljubljenčkom. Senčniki so od zunaj videti kot, da bi avto zatemnili in to kar brez homologacije. 

Pokrivalo za avto proti toči varuje vozilo pred točo, dežjem, drevesno smolo in ostalimi vremenskimi vplivi tako v letnem kot zimskem obdobju. Material, iz katerega je izdelano pokrivalo za avto, je obložen z debelo zaščitno oblogo, ki ščiti izpostavljene dele avtomobila pred udarnimi poškodbami. Pregrinjalo za avto Wagner EVO II generacije lahko preprosto in hitro namestite na avtomobil. Ponjava za avto se namesti s pomočjo treh napenjalnih elastik zagotovite dobro pritrditev pokrivala na avtomobil, kar je zelo pomembno ob močnejših sunkih vetra. 

Splošni pogoji - V poletje brez skrbi z Radiem Krka in Withcar.si

Splošni pogoji - V poletje brez skrbi z Radiem Krka in Withcar.si