Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Nagradne igre

Zaljubljeni in povezani v eno - A1 Novo mesto

Piše: R.K.

Čas objave:
08.02.2021 09:28

Letos za čudovita Valentinova darila poskrbimo radio Krka in A1 Novo mesto. Več povezanosti, več razigranosti, več objemov, več smeha in več prenosa podatkov z mobilnimi paketi A1 Go! v A1 Novo mesto! Začnemo v sredo.

Radio Krka vam za letošnje Valentinovo z A1 Novo mesto podarja čudovite nagrade za vas in vašo ljubezen. V nagradni igri, ki traja od srede, 10. februarja, do nedelje 14. februarja vas vabimo, da nam preko SMS sporočila na 031 33 44 33 pošljete odgovor na vprašanje: Kaj si za Valentinovo želimo Dolenjci?

Vsak dan bomo najizvirnejšim odgovorom, ki jih bomo prejeli preko SMS sporočil na 031 33 44 33, podelili dva paketa zanjo, ki vsebuje zunanjo prenosno baterijo in zvočnik v roza barvi ter dva goodie bag A1 zanj, ki vsebuje blok, svinčnik, ovratni trak in kapo.

A1 Novo mesto - SELITEV NA NOVO LOKACIJO v LOČNO

Energično in nasmejano ekipo A1 Novo mesto, vodita podjetnika Ana Petančič in Matej Podkrižnik, ki sta lani poleti zavihala rokave in 27.novembra lani odprla novo poslovalnico na novi lokaciji. Po 10 letih poslovanja v centru mesta, in 5 letih poslovanja tudi v Supernova Qlandia Novo mesto, so sedaj obe svoji poslovalnici preselili na novo, večjo lokacijo - na Seidlovo cesto 42 v Ločni.
Za ta korak so se odločili, saj povečujejo svoj nabor storitev in torej za svojo dejavnost potrebujejo večji poslovni prostor. Poslovalnica se nahaja ob prometni upadnici in je tako hitro dostopna iz smeri centra mesta ali proti Supernovi Qlandia. Prav tako je na novi lokaciji na voljo veliko parkirnih mest, za njihove stranke.

Poslovalnica je narejena po novem konceptu, ki stranki nudi predstavitev vseh storitev, ki jih ponujajo. Od izbora prave TV sheme v kotičku “dnevna soba”, do primerjave različnih telefonov na LCD zaslonih na dotik, do velikega izbora dodatne opreme. Novo v njihovi ponudbi so Naprave na obroke iz njihove Nakupovalnice (TV, slušalke, zvočniki, računalniki, hladilniki, gospodinjski aparati…), ki jih po novem ponujajo svojim strankam, na obroke.

Nova poslovalnica je tako dovolj velika za povečan nabor storitev, ki jih nudijo, to je izvengarancijski servis telefonov in tehnične nastavitve ter velika izbira dodatne opreme za telefone (ovitki, zaščitna stekla, raznoliki polnilci in polnilne postaje, pester nabor slušalk in zvočnikov).

Vsi, ki ste že nihovi uporabniki, vas razveseljujejo z novimi obogatenimi paketi A1 GO! z do 200GB prenosa podatkov. Vse nove uporabnike pa čaka darilo dobrodošlice - 3 mesece brez naročnine.

Toplo vabljeni na Seidlovo 42, kjer bo za vas poskrbela pozitivna ekipa A1 Novo mesto.

Splošni pogoji