Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Novice Novo mesto

2018 - leto uspehov za NTK Krka Novo mesto

Piše: J.P.

Čas objave:
03.01.2019 07:59

Predsednik NTK Krka Novo mesto Tomaž Kralj je ocenil delovanje kluba v letu 2018. Izpostavil je, da so dosegli zastavljeni cilj - preseči doseženo.

Tomaž Kralj.jpg
Predsednik NTK Krka Novo mesto Tomaž Kralj
NTK Krka Novo mesto

Predsednik NTK kluba Krka Novo mesto Tomaž Kralj: »Konec leta 2017 smo v novo leto vstopali z zelo uspešno zaključeno sezono in si zastavili en sam skupni cilj – preseči doseženo. Na vseh področjih. In uspelo nam je. Naj naštejem v telegrafskem stilu: osvojili smo 5. zaporedni naslov članskih državnih prvakov, Darko Jorgić je na Evropskem prvenstvu za mlajše člane U21 osvojil 3. mesto, Aleksandra Vovk se je uvrstila na Olimpijske igre mladih in svetovno mladinsko prvenstvo, osvojili smo naslove državnih članski prvakov posamezno, v dvojicah, v mešanih dvojicah. Podobno je bilo pri mlajših članih (posamezno, dvojice, mešane dvojice), imamo naslov državnega prvaka v dvojicah za mladinke, osvojili smo 3. mesto v dvojicah na državnem prvenstvu za kadetinje in mlajše kadetinje, v nabor uspehov štejem tudi številne ostale medalje na državnih prvenstvih, ostalih tekmovanjih NTZS in MRNTZ.
Pa še nekaj: NTK Krka je bila tretjič zapored proglašena za športni kolektiv Mestne občine Novo mesto. Med uspehe štejem tudi dejstvo, da smo uspeli zgraditi kvalitetno trenersko ekipo, ki bo skrbela za delo z mladimi v prihajajočih letih. Z nekaterimi inovativnimi akcijami smo uspeli pridobiti veliko število novih mladih igralcev. Vsekakor pa je Novo mesto lahko ponosno na našo odlično organizacijo mednarodnega prvenstva za člane – ITTF Challenge 2018 Slovenia Open v dvorani na Otočcu.

Pa še nekaj: pomemben del naših uspehov vsekakor pomeni naša družbena odgovornost, po kateri smo že razpoznavni ne samo v lokalnem, pač pa slovenskem prostoru. Zato bomo še naprej organizirali brezplačno vadbo namiznega tenisa po osnovnih šolah, brezplačno vadbo za otroke pa tudi starejše med počitnicami, sodelovali bomo z VDC centrom in organizirali brezplačno vadbo za otroke iz socialno ogroženih družin."

Ob koncu odgovor na vprašanje, ki mi ga te dni tudi v klubu zastavljajo kar pogosto, in sicer 'Kaj želim klubu v letu 2019?' "Da bi v tem letu nemoteno delovali naprej in našim igralcem in ostalim, ki imajo radi namizni tenis, omogočali odlične vadbene pogoje in se skupaj veselili uspehov in dragocenih skupnih trenutkov."