Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Novice Novo mesto

FOTO: Advent v Novem mestu z Dolenjsko v srcu

Piše: RK

Čas objave:
21.12.2021 06:00

Ekipa radia Krka vas je v nedeljo, 26. decembra med 12. in 18. uro prisrčno sprejela na Glavnem trgu v Novem mestu. Ponovno se nam lahko pridružite ta petek, na Silvestrovo.

Na Adventu v Novem mestu lahko uživamo v drsališču, adventnem sejmu, božičnem vlakcu in ponudbi, ki vključuje tudi toplo okrepčilo. Več si lahko preberemo na spletni strani advent-nm.si.

Se pa čarobnemu dogajanju na Adventu pridružuje tudi ekipa radia Krka. V nedeljo 26. decembra smo bili s studiem v živo od 12. do 18. ure, ta petek 31. decembra pa bomo skupaj kar od 6. ure zjutraj pa vse do popoldneva. Na Glavnem trgu imamo radijski studio v živo, zanimive goste in fantastične nagrade. Veselimo se, da bomo skupaj, pridružite se nam in uživajmo skupaj čarobni Advent v Novem mestu.

Pestro nedeljsko dogajanje 26.12.
Naš prvi gost je bil dolenjski Božiček Božo Kostadinovski, ki je svoje življenje posvetil humanitarnemu delu. Za njim nas je obiskal župnik Krizostom Komar iz frančiškanske cerkve sv. Lenarta in nam povedal več o božičnih praznikih. Pred mikrofonom smo gostili tudi Miho Zajca, člana zasedbe Društvo mrtvih pesnikov, ki nam je povedal vse o nastopu na Expo 2020 v Dubaju in novemu albumu s katerim nas bodo razveselili v prihodnjem letu. 

Pri nas se je oglasila tudi dolenjska legenda Franci Kek in nam zaupal zanimive informacije o nanizanki Za hribom, ki jo lahko spremljate na VOYO. Društvo novomeških študentov bo prihodnje leto praznovalo 30 let in zanimalo nas je, kaj pripravljajo. Pred mikrofon pa smo povabili tudi dolenjskega maratonca Primoža Kobeta in preverili koliko kilometrov preteč dnevno in kaj je njegov naslednji tekaški cilj. Za konec pa je vsem Dolenjcem zaželel vse dobro na prav poseben način. 

Tako ženski kot tudi moški del ekipe Radia Krka je užival ob ogledu koledarja PGD Dvor. Preverite na fotkah in se prepričajte sami. So nam pa povedali kaj nam pripravljajo prihodnje leto, ko bodo obeležili 90 let obstoja.

V živo so zapeli in zaigrali člani zasedbe Anka Boys in navdušili vse prisotne in tudi poslušalce preko radijskih valov.

Naše kolo sreče se danes sploh ni ustavilo in nagrade so kar deževale. 

Hvala vsem, ki ste tudi dobrodelno prispevali v akciji Gimnazijci za gimnazijko. 

Ravno tako pestro zabavno in zanimivo bo tudi v petek od šeste zjutraj naprej. Krkaši bomo ponovno ustvarjali radijski program v živo na Glavnem trgu, kolo sreče bo ponovno čakalo, da ga zavrtite, z novomeškimi gimnaziciji pa bomo ponovno zbirali dobrodelne prispevke za gimnazijko. 

Se vidimo.