x factor, simon cowell Svet24.si

Se X Factor poslavlja?

zdravnik Svet24.si

Ljubljanski zdravnik naj bi "prodajal" cepilna ...

cepljenje, ascot, berkshire Svet24.si

Dva dodatna dneva dopusta za cepljene

janez jansa dz1 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Lahko Janša jesenski politični ...

sds tabor 2 Necenzurirano

Kaj je upravitelj, obsojen jemanja podkupnin, ...

06-tele-demet-nosilna Njena.si

Demet Özdemir zanikala govorice o nosečnosti

skupina taktiki (2) Njena.si

Gregor Čeglaj ujet s to lepotičko

Novice Trebnje

AVDIO: Lions klub Trebnje predal deset kompletov računalniške opreme

Piše: LAPEGO

Čas objave:
23.04.2020 10:20

Lions klub Trebnje je Območni organizaciji Rdečega križa Trebnje predal deset kompletov računalniške opreme za družine, ki potrebujejo primernejšo opremo za spremljanje pouka na daljavo.

Lions klub Trebnje je tako z donatorji priskrbel računalniško opremo za deset družin v štirih občinah Temeniške in Mirnske doline – v občinah Trebnje, Mirna, Mokronog-Trebelno in Šentrupert.

»Z zbiralno akcijo računalniške opreme smo skupaj z donatorji pomagali desetim družinam iz našega lokalnega okolja in s tem pokrili večino najbolj akutnih potreb, ki so bile zaznane na terenu. Ob tej priložnosti se zahvaljujem članicam in članom Lions kluba Trebnje, Območni organizaciji Rdečega križa Trebnje in seveda vsem donatorjem. Iskrena zahvala gre Lions klubu Krško, ki je z donacijo prepoznal dober namen naše akcije in pokazal, da v lionizmu skupaj lahko naredimo resnično veliko.« pojasnjuje predsednica LK Trebnje Bojana Rebolj. 

Zbrano računalniško opremo so predali območnemu Rdečemu križu, ki je poskrbel, da so družine, ki so potrebovale tovrstno pomoč za lažje spremljanje pouka na daljavo, opremo prejele in jo tudi že uporabljajo.

Bojana Rebolj o akciji zbiranja računalnikov