Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Novice Trebnje

AVDIO: Lions klub Trebnje predal deset kompletov računalniške opreme

Piše: LAPEGO

Čas objave:
23.04.2020 10:20

Lions klub Trebnje je Območni organizaciji Rdečega križa Trebnje predal deset kompletov računalniške opreme za družine, ki potrebujejo primernejšo opremo za spremljanje pouka na daljavo.

Lions klub Trebnje je tako z donatorji priskrbel računalniško opremo za deset družin v štirih občinah Temeniške in Mirnske doline – v občinah Trebnje, Mirna, Mokronog-Trebelno in Šentrupert.

»Z zbiralno akcijo računalniške opreme smo skupaj z donatorji pomagali desetim družinam iz našega lokalnega okolja in s tem pokrili večino najbolj akutnih potreb, ki so bile zaznane na terenu. Ob tej priložnosti se zahvaljujem članicam in članom Lions kluba Trebnje, Območni organizaciji Rdečega križa Trebnje in seveda vsem donatorjem. Iskrena zahvala gre Lions klubu Krško, ki je z donacijo prepoznal dober namen naše akcije in pokazal, da v lionizmu skupaj lahko naredimo resnično veliko.« pojasnjuje predsednica LK Trebnje Bojana Rebolj. 

Zbrano računalniško opremo so predali območnemu Rdečemu križu, ki je poskrbel, da so družine, ki so potrebovale tovrstno pomoč za lažje spremljanje pouka na daljavo, opremo prejele in jo tudi že uporabljajo.

Bojana Rebolj o akciji zbiranja računalnikov