polna luna Dobra karma

Pred polno luno in luninim mrkom nam bo marsikaj ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

violeta tomic bobo Svet24.si

Tomičeva pri kriminalistih: To je ista pisava kot...

zaščitna maska, park, dunaj, starejši moški Svet24.si

To so primeri, v katerih zaščitne maske ostajajo...

vila boštjan Necenzurirano

Obtoženi v aferi TEŠ6 skrili vile pred državo

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

Patricija Lovenjak (1) Njena.si

Ljubezen po domače: Patricija povsem drugačna

Novice Novo mesto

AVDIO&FOTO: Delnice? Je pravi čas za nakupe?

Piše: Ilirika d.d./oglasno sporočilo/

Čas objave:
09.04.2020 00:01

ILIRIKA Online – vaš vstop na svetovne borze. "V zadnjem času smo bili priča številnim premikom cen delnic na svetovnih borznih trgih. Volatilnost je bila velika, saj so si tako rast kot padci cen sledili iz dneva v dan.

Trenutne razmere na svetovnih borznih trgih predstavljajo veliko priložnost za nakupe različnih svetovnih delnic oziroma ostalih vrednostnih papirjev. Pridružite se spletni trgovalni platformi ILIRIKA Online in začnite upravljati s svojimi prihranki tudi na svetovnih borzah.

ilirika, ilirika-d.d.
Odprite račun
Foto: Ilirika, d.d.

ILIRIKA vsem svojim strankam omogoča dostop do vseh najpomembnejših svetovnih borz preko svoje spletne trgovalne platforme ILIRIKA Online, ki omogoča hitro, enostavno in pregledno trgovanje. Gre za napredno platformo, ki omogoča nakupe in prodaje večine svetovnih delnic, ter drugih finančnih instrumentov: obveznic, ETF skladov (zlato, nafta, tehnološki sektor, idr.) in komercialnih zapisov. Naše stranke lahko vse nakupe in prodaje delnic, vključno z odprtjem trgovalnega računa opravijo kar od doma. ILIRIKA je edina borznoposredniška družba v Sloveniji in regiji, ki nudi vsem svojim strankam možnost odprtja trgovalnega računa preko sistema video identifikacije. Postopek lahko opravite kadarkoli in kjerkoli, potrebujete le dostop do spleta, veljavni osebni dokument, davčno številko, podatke o bančnem računu in delujočo spletno kamero na vašem telefonu, tablici ali računalniku. Preprosta objavljena navodila na naši spletni strani vas vodijo skozi postopek, ki se zaključi z aktivacijo trgovalnega računa in dostopom do naše spletne trgovalne platforme ILIRIKA Online.

ilirika, ilirika-d.d.
Ilirika - Zaupanje, ki bogati
Foto: Ilirika, d.d.

ILIRIKA Online vam omogoča 24-urni dostop, ne zahteva minimalnega pologa za odprtje računa in minimalnega stanja na računu, omogoča preprosto uporabo, našim strankam nudi pomoč pri izbiri naložb, ter jim omogoča pregled nad preteklim poslovanjem družb. ILIRIKA Online nudi izobraževalne video vsebine, ki vam pomagajo pri oddaji naročil. Prav tako pa prispeva pri izobrazbi kako ravnati s svojimi prihranki na dolgi rok. ILIRIKA Online je primerna za začetnike kot tudi za vse, ki jih zanima vpogled v svetovno ekonomijo. Prepričajte se sami in skupaj z našo pomočjo odkrijte svet svetovnih finančnih trgov.
Odprite svoj trgovalni račun in se pridružite že več kot 80.000 zadovoljnim strankam v regiji, katerih skupna vrednost vrednostnih papirjev na trgovalnih računih pri ILIRIKI presega 2 milijardi evrov.

Povezava do spletne trgovalne platforme ILIRIKA ONLINE je tukaj.

Povezava do odprtja trgovalnega računa preko spleta z video identifikacijo pa je tukaj.

ILIRIKA je vodilna borznoposredniška družba v Sloveniji in regiji, ki nudi storitve borznega posredovanja, individualnega upravljanja premoženja, storitve s področja podjetniških financ in izvedbe prevzemnih aktivnosti. Odlično poznavanje regije in mednarodne izkušnje nam pomagajo pri pripravi celovitih finančnih rešitev za naše stranke. ILIRIKA je v preteklosti svetovala v največjih in najodmevnejših prevzemih v zadnjih letih pri nas in v regiji. Med naše stranke katerim smo svetovali pri prevzemu s ponosom štejemo svetovno znane korporacije, kot so: Heineken, Coface, Lactalis, Hisense, Deutsche Bahn, Mahle, ArcelorMittal, Vinci, Gazprom, Teva Pharmaceuticals, Cinven, OTP Bank, Celesio, Frutarom in mnogi drugi.
Naša poslovna politika poudarja individualen pristop do strank, s posluhom za želje, saj menimo, da je ravno zadovoljstvo strank ključ do dolgoročnega uspeha. Celovit nabor investicijskih storitev v Sloveniji dopolnjujemo s poslovnimi in naložbenimi priložnostmi na tujih trgih. Z lokalnimi podružnicami smo prisotni še v Srbiji in Severni Makedoniji."

ilirika, ilirika-d.d.
Ilirika
Foto: Ilirika, d.d.

»Ta oglas je tržno sporočilo, namenjeno širši javnosti in ne upošteva izkušenj in znanj posameznikov glede finančnih instrumentov.«

Pogovor Martine Kuplenk s predsednikom uprave Ilirika d.d. Igorjem Štembergerjem