mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Novice

Avto Krka podpisala dogovor o sodelovanju z Rdečim križem Slovenije

Piše: R.K.

Čas objave:
11.05.2022 12:16

V letu, ko Avto Krka praznuje 25 let delovanja, so se odločili svojo odgovornost krepiti s sodelovanjem v dolgoročnih projektih, s katerimi se zavzemajo za naravo in družbeno dobro. Poleg partnerstva z Rotary Slovenije so sklenili partnerstvo tudi z Rdečim križem Slovenije.

Velikost podjetja Avto Krka, ki zaposluje več kot 500 zaposlenih, vpliva na okolje, družbo in lokalne skupnosti. Že od samih začetkov podjetje podpira vrtce, šole, društva in klube raznovrstnih dejavnosti. V letu svojega jubileja pa svojo odgovornost krepijo s sodelovanjem v dolgoročnih projektih, s katerimi se zavzemajo za naravo in družbeno dobro.

foto 1.JPG
Dogovor o sodelovanju sta podpisala Jure Verstovšek, direktor podjetja Avto Krka d. o. o. in Cvetka Tomin, generalna sekretarka Rdečega križa Slovenije
Avto Krka

Tako so včeraj z Rdečim križem Slovenije podpisali Dogovor o medsebojnem sodelovanju ter se zavezali k tesnejšemu sodelovanju in medsebojni pomoči predvsem na področju krvodajalstva. Dogovor o sodelovanju sta podpisala Jure Verstovšek, direktor podjetja Avto Krka d. o. o. in Cvetka Tomin, generalna sekretarka Rdečega križa Slovenije. Podpis dogovora za zaposlene v Avto Krki pomeni korak naprej k še celovitejšemu vseslovenskemu sodelovanju na humanitarnem področju.

Prvo aktivnost v dogovorjenem partnerstvu z Rdečim križem Slovenije so že začeli, in sicer Mesec krvodajalstva z Avto Krko, ki traja od 4. maja do 4. junija. V tem mesecu bodo javnost, zaposlene, svoje stranke in poslovne partnerje spodbujali in obveščali preko svojih socialnih kanalov in na vseh njihovih enotah po Sloveniji o pomenu darovanja krvi ter o krvodajalskih akcijah.
Ker vsaka kapljica šteje in ker lahko vsak zdrav posameznik s tem humanim dejanjem prispeva k rešitvi marsikaterega življenja, pa bodo v prihodnje ponudili pomoč tudi pri organiziranju krvodajalskih akcij v prostorih podjetja Avto Krke.