premk1 Svet24.si

Francki se mož oglaša z drugega sveta

škorpijon, linz Svet24.si

Škorpijona prinesla z dopusta na Hrvaškem?

sds, janez janša, Necenzurirano

Demontaža druge republike #kolumna

golob jansa bobo Reporter.si

Kako Janša Goloba blati pred Evropo - in kako ...

imgonline-com-ua-twotoone-49R0E54WwN2Z3bU Ekipa24.si

To lahko samo Hojs! Odziv na epsko zmago nad ...

miša-molk Njena.si

Miša Molk o pokojnem očetu hčere Ule Furlan

delius-barisic Ekipa24.si

Konec dvomov! Iz Olimpije prišlo sporočilo, ki ...

Novice

Blagoslovili starodobnike

Piše: R.K.

Čas objave:
04.04.2022 17:16

Včeraj je pri Župnijski cerkvi sv. Mihaela v Grosupljem v organizaciji Jeep cluba Ljubljana potekal blagoslov starodobnih vozil. Blagoslovil jih je grosupeljski župnik Martin Golob.

Predsednica Jeep cluba Ljubljana Barbara Severkar Hribar je vse navzoče ljubitelje starodobnikov pozdravila in dodala, da je ravno 3. april dan, ko klub praznuje 31. obletnico svojega obstoja. "Današnji blagoslov je otvoritev sezone za naša starodobna vozila, da nas bodo varno popeljala na nove dogodivščine, je tudi priložnost, da se med seboj spoznamo in podružimo. Vsem skupaj želim še veliko varno prevoženih kilometrov", je še dodala in predala besedo županu Občine Grosuplje dr. Petru Verliču, ki se je prav tako na blagoslov pripeljal s svojim starim Mercedesom in soprogo Barbaro.

Župnik Martin Golob je vesel, da nas povezuje ljubezen do starodobnikov, ki so, kot pravi, "umetniški presežek z dušo". "Užitek se je s tem avtomobilom popeljati in uživati v čudoviti naravi naše lepe domovine in se srečevati s čudovitimi ljudmi", je dodal in zaključil misel z molitvijo in blagoslovom.