Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Novice

Brezplačna Wi-Fi omrežja »WiFi4EU« na 11 lokacijah v občini Grosuplje

Piše: R.K.

Čas objave:
03.02.2022 13:30

Občina Grosuplje je na 11 lokacijah po občini vzpostavila brezžično brezplačno omrežje, WiFi4EU.

Dostopne točke WiFi4EU se nahajajo v Grosupljem pri občini oz. pri stavbi Rdečega križa Grosuplje, na Taborski cesti 6, pri Zavodu RS za zaposlovanje, Uradu za delo Grosuplje, na Kolodvorski cesti 2, pri Zdravstvenem domu Grosuplje, pri Osnovni šoli Louisa Adamiča Grosuplje na Tovarniški in pri njeni dislocirani enoti na Adamičevi cesti, pri Osnovni šoli Brinje Grosuplje, pri kolesarnici za električna kolesa pri glavni avtobusni in železniški postaji in na Mestni tržnici Grosuplje, ter prav tako v Sončnih dvorih, v Šmarju - Sapu pri Pekarni Europa in v Čušperku, ob vstopu v Krajinski park Radensko polje, v našem novem centru za ohranjanje narave, Žabji hiši.

Omrežje WiFi4EU bo našim občankam in občanom ter obiskovalcem naše občine na teh lokacijah omogočilo kakovosten brezplačen dostop do interneta visoke hitrosti. Povezava v omrežje bo za njegove uporabnike zelo enostavna. Ob prvi povezavi bomo sprejeli signal WiFi4EU, naša naprava pa se bo nato avtomatsko povezovala z omrežjem WiFi4EU na vseh ostalih dostopnih točkah v naši občini, pa tudi na vseh do sedaj že postavljenih dostopnih točkah v mestih in občinah po vsej Evropi.

Občina Grosuplje je namreč z dostopnimi točkami WiFi4EU postala del širše mreže WiFi4EU, prepoznane po vsej Evropi.

Dostopne točke WiFi4EU so bile postavljene v okviru programa Evropske komisije WiFi4EU, stroški opreme in namestitve dostopnih točk Wi-Fi so bili tako financirani s strani Evropske unije, Občina Grosuplje pa bo zagotavljala povezljivost in vzdrževanje opreme.