Rok Povšič Svet24.si

FOTO: Rok je peš odšel od doma, nato pa se je za...

ratitovec Svet24.si

FOTO: Smučar na Ratitovcu sprožil plaz, ta je ...

java, semeru, vulkan, ognjenik Svet24.si

Izbruh ognjenika usoden za 13 ljudi

marko milosavljevic bobo Reporter.si

Pri medijski hobotnici SDS gre za zavestno ...

ekonomska-šola-murska-sobota, šola, šolstvo, dijaki, študij Necenzurirano

Draga mati in foter, pustita me v šolo! #kolumna

Gino Tadej Podgornik Njena.si

Gino priljubljen med dekleti, Tjaše nikjer na ...

doncic Ekipa24.si

ZAROKA, ki je navdušila VSE V DVORANI! ...

Novice

Danes v Stožicah: José Carreras (POMEMBNE INFORMACIJE)

Piše: Oglasno sporočilo

Čas objave:
10.03.2019 09:57

Kako do prizorišča? Kje lahko parkirate? Kdaj se odprejo vrata v dvorano? Kdaj se začne koncert? Vse to in še več pomembnih informacij smo za vas zbrali spodaj.

Nocojšnji večer bo nekaj posebnega, saj bo v ljubljanski dvorani Stožice nastopil svetovno znani tenorist José Carreras na poslovilni turneji. Obiskovalce čaka vrhunski spektakel, saj bo legendarni tenor nastopil v družbi več kot 50-članskega Simfoničnega orkestra RTV Slovenija, posebnega gosta Jana Plestenjaka in gostje Martine Zadro. Na največjem odru v Sloveniji se bodo tako združila velika imena tujega in slovenskega glasbenega sveta, ki bodo poskrbela za krasen večer in glasbeni spektakel, s katerim se bo José Carreras poslovil tudi od slovenskega občinstva. 

Odprtje dvorane in začetek koncerta 

Večerna blagajna bo pred dvorano Stožice odprta že vse od17.00 uredalje. Glasbeni spektakel se bo pričel ob 20.00 uri, dvorana Stožice pa bo svoja vrata odprla že uro prej, in sicer ob 19.00 uri. Zaradi povečanega obiska organizator dogodka Event24 vse obiskovalce naproša, da se na pot odpravijo prej in tako poskrbijo za pravočasen prihod na koncert. 

Brezplačen prevoz do prizorišča vam omogoča LPP!

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet bo za obiskovalce gala opernega spektakla uvedlo posebno krožno linijo med okoliškimi parkirišči, ki bo potekala po naslednji trasi : Vojkova - servisna cesta - del krožišča – Clevelandska - Tomačevska – Kranjčeva – Vojkova – Center Stožice

linija_lpp.jpg
.Brezplačni LPP prevoz.
LPP

Namen posebne linije je prevoz udeležencev prireditve s parkirišč in nazaj do parkirišč, pri čemer obiskovalci koncerta predložite kupljeno vstopnico za koncert. 

Po končani prireditvi bodo avtobusi odpeljali na relacijah:

Linija 1: Cesta Janeza Porente (servisna cesta ob obvoznici) – Vojkova - Bavarski dvor – Vižmarje
Linija 3: Cesta Janeza Porente (servisna cesta ob obvoznici) – Vojkova – Bavarski dvor – Rudnik
Linija 6: Cesta Janeza Porente (servisna cesta ob obvoznici) – Vojkova - Bavarski dvor - Dolgi most
Linija 11: Cesta Janeza Porente (servisna cesta ob obvoznici) – Vojkova – Bavarski dvor – Zalog

Zadnji odhodi avtobusov iz Ceste Janeza Porente bodo 20 minut po končani prireditvi.

Boste prišli z lastnim prevoznim sredstvom?

Vse tiste, ki boste na dogodek prišli z lastnim prevoznim sredstvom, organizator naproša, da svoja vozila parkirate na za to namenjenih površinah. Za obiskovalce dogodka bo parkiranje namreč možno na brezplačnih parkirnih mestih v lasti MOL, in sicer dve uri pred in dve uri po prireditvi.
Parkirna hiša ŠRC Stožice (na parkirnih mestih v lasti MOL), Kranjčeva, Žale, Nove Žale. Plačljiva parkirna mesta: Ekonomska fakulteta, FDV in parkirnih hišah WTC in Modri kvadrat.

parkirišče_stožice.png
Kje lahko parkirate?
LPP

NE SPREGLEJTE! 

Organizator vse obiskovalce koncerta Joséja Carrerasa naproša, da na prireditev prispejo pravočasno. Dvorana Stožice bo svoja vrata odprla že ob 19.00 uri, koncert pa se začne ob 20.00 uri

Ne pozabite, Ljubljanski potniški promet za vse obiskovalce zagotavlja brezplačen prevoz tri ure pred in po prireditvi, tako da s parkiranjem ni skrbi! Za vse, ki se boste vseeno odločili priti z lastnim prevoznim sredstvom, pa je zgoraj na voljo popis vseh bližnjih parkirišč.