ženska Dobra karma

Navade, s katerimi si zgradite samospoštovanje

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 10. julija

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Naši levici se je dokončno ...

koroanvirus, aplikacija, sledenje, nadzor Svet24.si

Čakanje na delo se lahko še podaljša. Sledilna ...

avdo-avdić Necenzurirano

Hrvaški obveščevalci delajo z Janševimi ljudmi...

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

Tina Gorenjak Njena.si

Hvaležna Tina Gorenjak: ljubim in sem ljubljena

Novice Novo mesto

VIDEO: Dela skoraj zaključena, spremenjen prometni režim

Piše: Radio Krka/MO NM

Čas objave:
20.11.2017 09:40

Po postavitvi krožišča pri Finančni upravi je vzpostavljen nov prometni režim. Ob jutranji konici bo v prihodnjih dneh prisotna tudi Policija.

Od petka, 17. do nedelje, 19. novembra 2017 je izvajalec CGP postavil montažno krožišče, uredil vse potrebne prometne označbe in v skladu s projektom izvedel tudi vse prilagoditve pločnikov in navezav za kolesarje. Danes potekajo še nekatera zaključna dela.

Za vse udeležence v prometu to pomeni predvsem olajšano uporabo parkirišča v Kandiji, posebno pozornost pa morajo vozniki in ostali vključeni v promet na tem območju nameniti spremenjenemu prometnemu režimu v obstoječem križišču. Vključevanje v križišče iz Kandijskega mostu namreč ni več prednostno - prednostna cesta je od sedaj dalje Kandijska cesta (od FURS proti zdravstvenemu kompleksu in obratno). Iz mostu bo možno zavijanje zgolj levo ali desno, vožnja naravnost proti Trdinovi ulici ni več dovoljena. 

Zaradi pomembne spremembe na odseku, ki je prometno zelo obremenjen, bo v začetnih dneh na lokaciji prisotna tudi Policija, ki bo pomagala pri poteku prometa in nadzorovala upoštevanje nove prometne signalizacije.