premk1 Svet24.si

Francki se mož oglaša z drugega sveta

škorpijon, linz Svet24.si

Škorpijona prinesla z dopusta na Hrvaškem?

sds, janez janša, Necenzurirano

Demontaža druge republike #kolumna

golob jansa bobo Reporter.si

Kako Janša Goloba blati pred Evropo - in kako ...

imgonline-com-ua-twotoone-49R0E54WwN2Z3bU Ekipa24.si

To lahko samo Hojs! Odziv na epsko zmago nad ...

Dejan Vukobratović Njena.si

Takšen je bil Dejan kot dolgolasec!

doncic-cuban Ekipa24.si

Nor prizor iz Cubanove pisarne: Gledal Dončića, ...

Novice Novo mesto

VIDEO: Dela skoraj zaključena, spremenjen prometni režim

Piše: Radio Krka/MO NM

Čas objave:
20.11.2017 09:40

Po postavitvi krožišča pri Finančni upravi je vzpostavljen nov prometni režim. Ob jutranji konici bo v prihodnjih dneh prisotna tudi Policija.

Od petka, 17. do nedelje, 19. novembra 2017 je izvajalec CGP postavil montažno krožišče, uredil vse potrebne prometne označbe in v skladu s projektom izvedel tudi vse prilagoditve pločnikov in navezav za kolesarje. Danes potekajo še nekatera zaključna dela.

Za vse udeležence v prometu to pomeni predvsem olajšano uporabo parkirišča v Kandiji, posebno pozornost pa morajo vozniki in ostali vključeni v promet na tem območju nameniti spremenjenemu prometnemu režimu v obstoječem križišču. Vključevanje v križišče iz Kandijskega mostu namreč ni več prednostno - prednostna cesta je od sedaj dalje Kandijska cesta (od FURS proti zdravstvenemu kompleksu in obratno). Iz mostu bo možno zavijanje zgolj levo ali desno, vožnja naravnost proti Trdinovi ulici ni več dovoljena. 

Zaradi pomembne spremembe na odseku, ki je prometno zelo obremenjen, bo v začetnih dneh na lokaciji prisotna tudi Policija, ki bo pomagala pri poteku prometa in nadzorovala upoštevanje nove prometne signalizacije.