cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Novice Brežice

Dnevi podjetniških priložnosti v Brežicah

Piše: Radio Krka

Čas objave:
27.02.2013 16:02

Minil je še en dan predavanj, kjer so udeleženci lahko prisluhnili strokovnjakom različnih področij.

Za začetek je s svojimi podjetniškimi izkušnjami in znanjem nastopil Matija Goljar, ki ima pri svojih petindvajsetih letih številne izkušnje in katerega moto je »samo upati si je treba in vztrajati«. Nato pa so nadaljevali z bolj strokovnimi predavanji, kot je na primer »Telesales metoda – dodana vrednost za podjetja«, ki je pri nas razmeroma slabo poznana metoda, a vendar v sebi skriva velik potencial, ki ga bo v prihodnosti še potrebno odkriti in uporabiti.

Danes bodo na voljo predavanja o prodajnih spletnih straneh. Vsebina predavanja je prilagojena predvsem samostojnim podjetnikom, lastnikom manjših podjetij ali zaposlenim v njih, obrtnikom in tistim, ki ravnokar vstopajo v svet podjetništva. Sledilo bo še predavanje kako pridobiti sredstva za podjetja. Predavanje obsega predstavitev financiranja po virih (nepovratni viri, subvencije, krediti) s pregledom možnih virov po sektorjih: gospodarstvo, kmetijstvo, ekologija, energija, sociala, izobraževanje, inovacije, in drugi.


Jutri se bodo posvetili še osebnim financam. Ugotavljali bodo kako doseči optimum zavarovanj in naložb. Kje lahko prihranimo, kako investiramo in kako prepoznamo posojilne trike. Za zaključek se bodo zbrani pridružili še zmagovalci Start:up natečaja 2012. Podali bodo svoje neprecenljive izkušnje. Ni dovolj le ideja – prepričati je potrebno tudi investitorje. Z gibkim razvojem vlagateljem pokažemo, da poleg izdelka razvijamo tudi stabilno in rastoče podjetje.