prometna, splošna, simbolična Svet24.si

Tolpa na Obali prirejala lažne prometne nesreče ...

tragedija-pri-slavonskem-brodu Svet24.si

FOTO: "Videl sem, kako je sedež mladi ženski ...

tuš, bregana, obrežje, mejni prehod Svet24.si

FOTO: V koloni pred mejnim prehodom si je ...

ceferin zorcic pf bobo Reporter.si

Novi obrazi 2022: od Čeferina do Zorčiča, kdo ...

plaža mavricij, janez-janša Necenzurirano

Janšev otok raj tudi za slovenske milijone

vesolje Dobra karma

Tedenski horoskop: K vašim notranjim resnicam vas...

Mary, Tjaša Njena.si

Sanjski moški: Tjaša in Mary žurata s ...

Novice Novo mesto

Do konca meseca zapore zaradi prenove Šmihelske ceste

Piše: R.K.

Čas objave:
07.06.2021 09:30

Kot smo že poročali, gradbeni izvajalec Trgograd d. o. o. nadaljuje s prenovo Šmihelske ceste v križišču z Bajčevo, Krallovo in Šukljetovo ulico. V času del bosta vzpostavljeni delni zapori na krajšem odseku Šmihelske ceste pri križišču z Bajčevo ulico in na Šukljetovi ulici, medtem ko bo ob uvozu na Šmihelsko cesto pri križišču Krallove in Šukljetove ulice popolna zapora. Obvoz bo potekal po Krallovi in Šukljetovi ulici ter Šmarješki cesti.

Obnovo, ki bo trajala predvidoma do 30. junija, bo v vrednosti dobrih 90 tisoč evrov z DDV-jem financirala Direkcija Republike Slovenije za infrastrukturo.

S prenovo krajšega odseka Šmihelske ceste in pripadajočih uličnih priključkov bo obnovljena povezava med deloma Šmihelske ceste, ki sta bila urejena v I. in II. fazi prenove Šmihelske ceste. Zamenjana in urejena bo voziščna konstrukcija, uredilo se bo tudi tamkajšnje odvodnjavanje. Stekla bo ureditev prometne signalizacije s peš prehodom in delna navezava pločnika na Šukljetovo ulico.

V času del bo promet na Šmihelski cesti potekal izmenično enosmerno z ročnim usmerjanjem, na ostalih ulicah pa bodo vozniki sledili stacionarni prometni signalizaciji, ki bo lahko v času del zaradi smeri in obsega gradbenih del večkrat prilagojena.