Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Novice Novo mesto

Do konca meseca zapore zaradi prenove Šmihelske ceste

Piše: R.K.

Čas objave:
07.06.2021 09:30

Kot smo že poročali, gradbeni izvajalec Trgograd d. o. o. nadaljuje s prenovo Šmihelske ceste v križišču z Bajčevo, Krallovo in Šukljetovo ulico. V času del bosta vzpostavljeni delni zapori na krajšem odseku Šmihelske ceste pri križišču z Bajčevo ulico in na Šukljetovi ulici, medtem ko bo ob uvozu na Šmihelsko cesto pri križišču Krallove in Šukljetove ulice popolna zapora. Obvoz bo potekal po Krallovi in Šukljetovi ulici ter Šmarješki cesti.

Obnovo, ki bo trajala predvidoma do 30. junija, bo v vrednosti dobrih 90 tisoč evrov z DDV-jem financirala Direkcija Republike Slovenije za infrastrukturo.

S prenovo krajšega odseka Šmihelske ceste in pripadajočih uličnih priključkov bo obnovljena povezava med deloma Šmihelske ceste, ki sta bila urejena v I. in II. fazi prenove Šmihelske ceste. Zamenjana in urejena bo voziščna konstrukcija, uredilo se bo tudi tamkajšnje odvodnjavanje. Stekla bo ureditev prometne signalizacije s peš prehodom in delna navezava pločnika na Šukljetovo ulico.

V času del bo promet na Šmihelski cesti potekal izmenično enosmerno z ročnim usmerjanjem, na ostalih ulicah pa bodo vozniki sledili stacionarni prometni signalizaciji, ki bo lahko v času del zaradi smeri in obsega gradbenih del večkrat prilagojena.