pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Novice Krško

Dobrodelno Gremo na Brodway

Piše: Radio Krka

Čas objave:
02.06.2016 06:43

Plesni klub Lukec pripravlja dobrodelni plesno-glasbeni koncert GREMO NA BROADWAY, ki bo v Kulturnem domu v Krškem nocoj ob 19. uri in sodi v sklop prireditev ob občinskem prazniku.

Plesni klub Lukec pripravlja dobrodelni plesno-glasbeni koncert "Gremo na Brodway", ki bo nocoj ob 19. uri v Kulturnem domu v Krškem. Na koncertu se bodo v različnih plesnih točkah predstavili evropski in svetovni prvaki v stepu, ki prihajajo iz Plesnega kluba Lukec. Skupino sestavljajo plesalci Sara Jurkas Omerzo, Dana de Costa, Brina Lukež, Luka Vodlan ter trener in koreograf Sebastijan Vodlan. Zbrana sredstva bodo namenjena sofinanciranju izobraževanja omenjenih plesalcev na Plesni akademiji v New Yorku.

Prireditev bodo z imenitnimi glasbenimi točkami popestrili tudi skupina Kingston, Miro Ungar, Maciachi fiesta en Jalisco, Okrogli muzikanti, Pihalni orkester Kapele, Duo Platin, Ansambel labirint in Ritem vodovodarji. Glasbene točke bodo s plesnimi vložki popestrili plesalci Lukca.

Polega tega pa seveda ne bo manjkalo tudi odličnih plesnih točk drugih plesnih zvrsti. Predstavili se bodo svetovni prvaki v street showu, skupina The Pharaohs iz Plesnega Vala Celje ter vrhunski hip hop plesalci iz domačega plesnega kluba. Plesalci pripravljajo tudi plesno točko, kjer se bodo prepletle plesne zvrsti step, jazz, hip hop.  Prireditev sodi v okvir praznovanj ob občinskem prazniku Občine Krško.

Vstopnice so na voljo v predprodaji po 10,00 eur, na dan prireditve pa po 15,00 eur.