gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Novice Črnomelj

Prenovljeni hipermarket SPAR Črnomelj ponovno odpira svoja vrata

Piše: Oglasno sporočilo

Čas objave:
28.11.2018 08:00

/oglasno sporočilo/ SPAR Slovenija je v Črnomlju s svojo trgovino prisoten že 14 let. Letos so prenovili obstoječo trgovino in jutri, 29. novembra, bo modernejši hipermarket svojim kupcem ponovno odprl vrata. Ob tem so pripravili dogodek za kupce, ki so trgovino pogrešali.

Podjetju SPAR Slovenija je v dobrem mesecu dni uspelo prenoviti obstoječi hipermarket. Vsa gradbena dela je izvedlo gradbeno podjetje MTE inženiring d.o.o., arhitekturno zasnovo zanjo pa je pripravil Miha Furlan, u.d.i.a. iz podjetja Artoda d.o.o. Prenova hipermarketa SPAR Črnomelj je zajemala tako prenovo zunanjega dela trgovine kot posodobitev njene notranjosti. Trgovina ima sedaj popolnoma nov izgled. Novo fasado dopolnjuje moderen, z lesom obložen nadstrešek. Opremljena je z novimi reklamnimi napisi in podobami, ki ji dajejo sodoben pečat.

Hipermarket SPAR Črnomelj se razprostira na skupaj 1843 kvadratnih metrih površine, za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje pa bo kot doslej skrbelo 28 zaposlenih. Notranjost trgovine je zasnova v skladu z modernimi trgovskimi smernicami, v naravnih tonih in materialih, veliko pozornost pri obnovi pa so namenili svežemu programu. Tako bo kupce razveselil sodobno oblikovan oddelek sadja in zelenjave, ki je postavljen v ospredje trgovine. Posebno mesto zavzema leseni kozolec, kjer so na voljo le izdelki slovenskih pridelovalcev. Poleg njega so na novo urejeni tudi oddelki delikatesa, sveže meso, ribarnica, ki je obogatena s ponudbo zamrznjenih izdelkov in oddelek kruha in peciva. Po novem je na voljo tudi oddelek z alternativno prehrano ter pestra ponudba izdelkov Spar TO GO, ki so v današnjem hitrem tempu življenja zelo aktualni.

Trgovina je opremljena z LED-razsvetljavo, ki je energetsko varčna. Dobrodošla novost so tudi štiri ekspres blagajne, ki postajajo že stalnica v trgovinah SPAR in INTERSPAR.

Trgovina v novi podobi bo kupcem v Črnomlju odprla svoja vrata že ob 8. uri. Za obiskovalce bo v četrtek, 29.11., organiziran zabaven program, ki se bo odvijal dopoldne in popoldne. Obiskovalce bo ogrel glasbeni nastop skupine HIT ter pevka Maja Oderlap, poskrbljeno pa bo tudi za zabavo otrok in sladko presenečenje.

OTVORITVENI PROGRAM:
8.00 - 12.00
• nastop glasbene skupine HIT
• nastop pevke MAJE ODERLAP
• likovna delavnica za najmlajše


• merjenje krvnega tlaka in sladkorja v krvi
• predaja donacije vrtcu ČRNOMELJ
• degustacije in razrez torte
• zajček Sparky in klovnesa Tinka Šminka
• sladko presenečenje

15.00 - 18.00
• nastop glasbene skupine HIT
• nastop country plesne skupine VRTIČKARJI
• likovna delavnica za otroke
• brezplačne pokušine in rojstno dnevna torta

DELOVNI ČAS HIPERMARKETA SPAR ČRNOMELJ:
PON–SOB: 8:00–20:00; NEDELJA: 8:00 – 12:00