Aljoša Bagola , izgorelost Svet24.si

Avtor najbolj prodajane knjige lanskega leta o ...

ratitovec Svet24.si

FOTO: Smučar na Ratitovcu sprožil plaz, ta je ...

java, semeru, vulkan, ognjenik Svet24.si

Izbruh ognjenika usoden za 13 ljudi

marko milosavljevic bobo Reporter.si

Pri medijski hobotnici SDS gre za zavestno ...

FFYh_3dXsAgvQ6p Necenzurirano

Kje je Borut Pahor? Igra se z lego kockami ...

1_saša einsiedler Njena.si

Saša Einsiedler: bila sem prepričana, da me bo ...

sasa luka doncic Ekipa24.si

Saša DONČIĆ po vrnitvi iz Dallasa priznal, da ...

Novice Novo mesto

Dodatni termini testiranj s hitrimi testi v KC Janeza Trdine

Piše: Mestna občina Novo mesto

Čas objave:
09.03.2021 06:28

Zaradi večjega povpraševanja Zdravstveni dom Novo mesto s pomočjo dodatnih mobilnih ekip Ministrstva za zdravje organizira dodatne termine množičnega testiranja s hitrimi antigenskimi testi na SARS-CoV-2.

Testiranje za splošno populacijo bo zunanji izvajalec izvajal ob torkih in četrtkih med 8. in 16. uro v Kulturnem centru Janeza Trdine v Novem mestu. Zdravstveni dom Novo mesto bo še naprej izvajal testiranja po ustaljenem urniku, in sicer v ponedeljek, sredo in petek po naslednjem razporedu (v primeru praznika ali dela prostega dneva, se testiranje ne izvaja): med 8. in 9. uro je testiranje na voljo za osebe, ki izvajajo storitve ali prodajo blaga in je za njih določeno obvezno testiranje; med 9. in 12. uro sledi brezplačno množično testiranje za splošno populacijo, med 12. in 16. uro pa se lahko testirajo zaposleni na področju VIZ.

Zdravstveni dom Novo mesto vse osebe naproša, da se ob ponedeljkih, sredah in petkih udeležijo testiranja znotraj termina, ki je določen za posamezno skupino oseb. Od 12. ure dalje je testiranje namenjeno izključno zaposlenim na področju VIZ, zato testiranje za ostale osebe ne bo izvedeno. Ob torkih in četrtkih je testiranje namenjeno splošni populaciji. Testiranje je vse dni brezplačno, občani naj imajo pri sebi osebni dokument in zdravstveno kartico, o izidu bodo obveščeni z SMS sporočilom.