cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Novice Krško

FerFud tovornjaček danes v Krškem, jutri v Litiji

Piše: Radio Krka

Čas objave:
11.09.2015 05:54

FerFud - modri ulični tovornjaček, ki navdušuje z vrhunskimi okusi, nekoliko drugačnim načinom plačila ter dobrodelno noto, že vse poletje potuje po slovenskih ulicah. Danes ob 19. uri bo na prireditvi Nakup pod zvezdami v Krškem, jutri ob 20. uri pa na festivalu Zarjavele trobente v Litiji.

To pa seveda ni edini postanek kulinaričnega tovornjačka. Njegovo pot lahko spremljate na https://www.ferfud.si/#aupcoming, pa tudi na družbenih omrežjih.

Še ne poznate projekta? Gre za kulinarično avanturo mladega chefa - Mitje Horvata in Janeza Karlina, ki na svoji veliki turneji po Sloveniji ponujata fine grižljaje, navdahnjene s slovensko kulinarično tradicijo, a postrežene na kul, urban in 'street food' način.


Izpopolnjene kombinacije okusov, ki nastajajo pod taktirko Luke Jezerška in s podporo Hoferjevih kakovostnih sestavin, pa niso edini razlog, zaradi katerega se velja ustaviti in okrepčati. Zanimiv je namreč tudi način plačila, saj za okusen obrok zadostuje že QR koda, ki jo lahko generirate brezplačno, na spletnem mestu www.ferfud.si, ali pa za fine grižljaje plačate po želji oz. kolikor mislite, da je postreženo vredno. S tem pa naredite tudi nekaj dobrega - vsi prihodki so namreč namenjeni v podporo projektu Botrstvo v Sloveniji.