Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Novice

FOTO: Dnevi svetovalnih središč 2019

Piše: R.K.

Čas objave:
26.09.2019 11:22

V teh dneh potekajo Dnevi svetovalnih središč 2019, ki jih v Beli krajini organizira ZIK Črnomelj. Potekajo v okviru 8. regijskega festivala zaTE.

Včeraj je bil izveden strokovni dogodek z naslovom Spremembe so izziv. Delodajalci in drugi zaposleni, ki se ukvarjajo z razvojem kadrov, so se pogovarjali o tem kako pri sodelavcih doseči občutek nujnosti spremembe, kako se različni sodelavci različno spopadajo s spremembami, kje in kdaj začeti s spremembami ter kako doseči spremembo v organizaciji, ki se bo obdržala. V drugem delu srečanja je bila predstavitev izobraževalne ponudbe ZIK-a Črnomelj, ki je namenjena zaposlenim osebam.

V okviru delavnice Priprava na zaposlitveni razgovor, ki je prav tako potekala včeraj in jo je izvedel Zavod RS za zaposlovanje, so udeleženci krepili svoje veščine iskanja zaposlitve.

Festival traja tri dni, od 25. do 27. septembra, vodi ga RIC Novo mesto v sodelovanju z Zavodom za zaposlovanje, Območno službo Novo mesto, ZIK-om Črnomelj, LU Kočevje in CIK-om Trebnje. Dogodki se odvijajo v Novem mestu, Črnomlju, Kočevju in Trebnjem.