mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Novice Brežice, Novi Sad

FOTO: Boris z medaljo iz Novega Sada

Piše: TD Brežice

Čas objave:
12.12.2017 16:40

Minuli vikend si je Boris Milošević iz Telovadnega društva Brežice oblekel reprezentančni dres in tekmoval na mednarodnem tekmovanju za memorial Laza Krstić in Marica Dželatović v Novem Sadu v Srbiji.

Tekmovanja se je udeležilo kar 240 tekmovalcev in tekmovalk iz 13 držav sveta. Prvi dan je zelo dobro nastopil v mnogoboju ter z osvojenimi 67,0 točkami zasedel 5. mesto v svoji kategoriji z novim osebnim rekordom v zbiru točk. Hkrati si je priboril finalne nastope na prav vseh šestih gimnastičnih orodjih v nedeljskem finalu.

V nedeljo mu je malce ponagajala športna sreča, kljub temu pa je domov prinesel bronasto  odličje s konja z ročaji. Le za pičlo desetinko pa mu je zmanjkalo do odličja na njegovem najboljšem orodju bradlji, kjer je žal končal na nehvaležnem 4. mestu. Po prihodu domov je bil deležen pohval njegovega trenerja Dušana, ki je bil zadovoljen s pristopom in dobro izvedbo svojega varovanca. Naveden rezultat mu naj bo spodbuda za še bolj zavzeto delo v prihodnjem letu, kjer je resen kandidat za uvrstitev na mladinsko evropsko prvenstvo na Škotskem.