zakon privlačnosti Dobra karma

Zakon privlačnosti v želeno smer lahko sprožimo...

horoskop Svet24.si

Horoskop za torek, 26. maja

katedrala svobode Reporter.si

Katedrala Svobode: Sprte stranke bivše koalicije ...

Družina Grivec, nov hlev Svet24.si

Na pogorišču je zrasel nov gospodarski objekt

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo: kaj je KPK ugotovila v aferi maketa

petra-roi Odkrito.si

Se žena slovenskega pevca res videva z Donaldom ...

Vesna Šošterič Njena.si

Ljubezen po domače: Vesna Šošterič znova ...

Novice Novo mesto

FOTO: Darjin humanitarni pohod

Piše: PU Novo mesto, A.D.

Čas objave:
15.05.2019 14:17

Ko se je pred slabima dvema letoma sodelavec Policijske uprave Novo mesto Ivica Janjac znašel v nepredstavljivo hudi življenjski stiski, so njemu in njegovim štirim otrokom, ki so ostali brez mamice, nesebično priskočili na pomoč številni, med njimi tudi sodelavke in sodelavci novomeške Policijske uprave.

Pohod 23.jpg
Fotografija je simbolična
Foto: R.K.

V našem okolju je žal še veliko družin, ki nujno potrebujejo pomoč, zato se je Ivica odločil, da v sodelovanju z OZRK Novo mesto organizira humanitarni pohod. Sredstva bodo tokrat zbirali za družino z Dvora, v kateri so mladoletni otroci. Pred kratkim jim je umrla mati in živijo v težkih socialnih razmerah.

Zaposleni na Policijski upravi Novo mesto podpirajo humanitarne dogodke, katerih namen je pomoč ljudem v stiski in vabijo, da se 18. maja udeležite Darjinega humanitarnega pohoda. Start bo ob 16. uri v Gorenjem Kamenju, pot pa bo vodila po trškogorskih gričih do cerkve na Trški Gori.

Prispevek za pomoč družini pa lahko nakažete tudi na TRR OZRK Novo mesto naslov: RKS - OZ Novo mesto, Ulica Slavka Gruma 54a, 8000 Novo mesto, številka TRR: 0297 0025 9477 202, sklic: 00 903065. Namen nakazila: Dobrodelni namen.