kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Novice

FOTO: Dedek Mraz obdaril otroke na OŠ Dragotin Kette

Piše: OŠ Dragotin Kette, D.K.

Čas objave:
21.12.2018 13:13

December je čaroben za vse, še posebno pa ga čakajo otroci. Tudi na OŠ šoli Dragotin Kette ni nič drugače. Že v začetku meseca okrasijo šolo, postavijo novoletno jelko, izdelujejo voščilnice, pečejo piškote in nestrpno čakajo prihod dedka Mraza.

DSC00327.JPG
Dedek Mraz je obiskal učence
D.K.

V četrtek, 20. decembra, so se zbrali v praznično okrašeni telovadnici, kjer so pripravili tudi novoletni bazar in obiskovalcem ponudili mnogo praktičnih izdelkov.

DSC00263.JPG
Dedek Mraz je obiskal učence
D.K.

V krajšem kulturnem programu so se spomnili na praznik dan samostojnosti in enotnosti, nato pa … dedek Mraz! Zelo glasni so morali biti, da je končno prišel.

DSC00404.JPG
Dedek Mraz je obiskal otroke
D.K.

Zaigrali so mu glasbeno- gledališko predstavo, ki pripoveduje o Gorjancih, vilah, škratih ter drugih pravljičnih bitjih. Dedek Mraz jih je zelo pohvalil in bogato obdaril učence in šolo.

IMG_5501.JPG
Dedek Mraz je obiskal učence
D.K.

Pomagali so mu tudi prijatelji iz Krke, Lions kluba in Vokalne skupine Mezzo. Vsak učenec je dobil vrečko sladkarij, družabno igro in športno torbo. Tudi na šolsko knjižnico niso pozabili, ki je zdaj bogatejša za mnogo novih knjig. Lions klub jim je dal sredstva za nakup mikrofonov, pevke Vokalne skupine Mezzo pa kovček z malimi glasbenimi inštrumenti.
Hvala donatorjem, ki so se spomnili na naše učence in jim praznike naredili še čarobnejše. Njim in vsem bralcem želijo mnogo dobrega v novem letu, predvsem pa zdravja, sreče in notranjega miru.