samanta-kegl Svet24.si

24-letno Samanto starša vsak dan nosita po ...

025mv Gotar Dobra karma

»Podrla sva tabu starejša ženska – mlajši moški«

hocevar4 Svet24.si

33 let že dela z otroki s posebnimi potrebami

tenk Svet24.si

Največja težava slovenske vojske: zgrešeni ...

ženska Dobra karma

Povezava: zdravljenje in pojmovanje skritega jaza

Anja Baš Njena.si

Slovensko pevko kritizirali, ker kaže ...

silvija pokrajac Njena.si

Silvia po lepotnem posegu: 'Brez tega sem grda!'

Novice Novo mesto

FOTO: Dobrodelni dogodek Lions in Rotary kluba - Dan za zdravje

Piše: Lions klub Novo mesto, P.P.

Čas objave:
09.12.2019 06:08

Približuje se dobrodelni dogodek, kjer Lions klub Novo mesto in Rotary klub Novo mesto, zdaj že tradicionalno, združita moči. Dobrodelnost je njihovo osnovno poslanstvo, vsakoletni dobrodelni dogodki jim dajejo navdih in energijo za nadaljnje delo, predvsem zaradi odziva tistih, katerim je ta pomoč namenjena.

dobrodelni-dan-za-zdravje, meritve-krvnega-tlaka
Dobrodelni Dan za zdravje
Foto: Lions klub Novo mesto

Rotary klub in Lions klub, oba iz Novega mesta, že vrsto let, s skupnimi akcijami, delujeta in pomagata pomoči potrebnim v našem okolju. Ena od skupnih akcij je tudi Dan za zdravje, ki bo potekala v soboto, 14. decembra 2019, v nakupovalnem centru Qlandia v Novem mestu. Na dobrodelnem dogodku bodo obiskovalcem predstavili pomen skrbi za zdravje. Organizirali bomo merjenje krvnega tlaka, zdravniško in medicinsko osebje bo prikazalo pravilno uporabo AED defibrilatorjev, predstavila se bodo podjetja s svojimi izdelki v skrbi za zdravje. Prisotni bodo člani Društva Paraplegikov Dolenjske, Bele krajine in Posavja. 

Izkupiček dobrodelnega dogodka in zbranih sredstev donatorjev bodo v celoti namenili za pomoč Društvu Paraplegikov pri nakupu prilagojenega vozila za potrebe prevoza njihovih članov.

dobrodelni-dan-za-zdravje, meritve-krvnega-tlaka
Meritve krvnega tlaka
Foto: Lions klub Novo mesto

Veseli bodo, če se jim boste s finančno podporo pridružili v dobrodelnosti. Tako jim boste pomagali, da skupaj uresničijo želeni cilj, s katerim bodo invalidom omogočili boljše in dostojnejše življenje.