lev Dobra karma

Po intenzivnem vikendu mlaj v levu prinaša ...

0_PAY-Kennedy-NewsDenise-SankeyFacebook Svet24.si

Obupana mama išče fanta za hčerko, potem ko je ...

IGOR KRŠINAR 2 Reporter.si

VIDEO: Igor Kršinar v oddaji V zakulisju: No, pa ...

Erjavec Svet24.si

FOTO: Ni bilo hladno le pivo, ki ga je užival ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Hojs z novim navodilom nad NPU

kadunc Odkrito.si

Direktor RTV SLO: Nujno potrebujemo nadomestno ...

hana-in-goran Njena.si

Hana: 'To je laž, nisva ok'

Novice Novo mesto

FOTO: Dobrodelni dogodek Lions in Rotary kluba - Dan za zdravje

Piše: Lions klub Novo mesto, P.P.

Čas objave:
09.12.2019 06:08

Približuje se dobrodelni dogodek, kjer Lions klub Novo mesto in Rotary klub Novo mesto, zdaj že tradicionalno, združita moči. Dobrodelnost je njihovo osnovno poslanstvo, vsakoletni dobrodelni dogodki jim dajejo navdih in energijo za nadaljnje delo, predvsem zaradi odziva tistih, katerim je ta pomoč namenjena.

dobrodelni-dan-za-zdravje, meritve-krvnega-tlaka
Dobrodelni Dan za zdravje
Foto: Lions klub Novo mesto

Rotary klub in Lions klub, oba iz Novega mesta, že vrsto let, s skupnimi akcijami, delujeta in pomagata pomoči potrebnim v našem okolju. Ena od skupnih akcij je tudi Dan za zdravje, ki bo potekala v soboto, 14. decembra 2019, v nakupovalnem centru Qlandia v Novem mestu. Na dobrodelnem dogodku bodo obiskovalcem predstavili pomen skrbi za zdravje. Organizirali bomo merjenje krvnega tlaka, zdravniško in medicinsko osebje bo prikazalo pravilno uporabo AED defibrilatorjev, predstavila se bodo podjetja s svojimi izdelki v skrbi za zdravje. Prisotni bodo člani Društva Paraplegikov Dolenjske, Bele krajine in Posavja. 

Izkupiček dobrodelnega dogodka in zbranih sredstev donatorjev bodo v celoti namenili za pomoč Društvu Paraplegikov pri nakupu prilagojenega vozila za potrebe prevoza njihovih članov.

dobrodelni-dan-za-zdravje, meritve-krvnega-tlaka
Meritve krvnega tlaka
Lions klub Novo mesto

Veseli bodo, če se jim boste s finančno podporo pridružili v dobrodelnosti. Tako jim boste pomagali, da skupaj uresničijo želeni cilj, s katerim bodo invalidom omogočili boljše in dostojnejše življenje.