robert golob bobo7 Svet24.si

Jasno je, da bo Golob prevzel že oblikovano ...

truplo, simbolična Svet24.si

Policisti ugotovili identiteto ženske, ki so jo ...

jordan smrt Svet24.si

Umrla zvezdnica resničnostnega šova

mozina jansa Reporter.si

»Ko sem Možino prosil, naj podpre Reporter z ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Koalicija v amnestijo Janše, Počivalška in ...

Nadiya Bychkova Njena.si

Zapeljiva Nadiya Bychkova res spet samska?

dalila jakupovic Ekipa24.si

Slovenska tenisačica KOLAPSIRALA ZARADI ...

Novice Sevnica

FOTO: Dobrodelni koncert "Imeti rad"

Piše: Rotary Klub Sevnica

Čas objave:
09.03.2019 10:06

»Vesel te bom zmeraj, ko prideš. Postrežem ti s svojo dobroto, zapojem ti pesem o sreči, ti dušo napolnim z lepoto..« so se glasile uvodne besede povezovalke koncerta Annemarie Culetto, s katerimi nas je pospremila v večer odlične glasbe in dobrodelnosti.

_FOT5197.JPG
Annemarie Culetto
Rotary klub Sevnica

V Rotary klubu Sevnica so vrline »pripravljenosti prisluhniti in pomagati sočloveku v vsakodnevnem življenju« združili v obliko, katere rezultat je med številnimi drugimi dobrodelnimi akcijami tudi tradicionalni dobrodelni koncert "Imeti rad". Prihodek koncerta je v celoti namenjen nakupu opreme za nadarjene mlade glasbenike v Godbi Sevnica.

Zbrane sta pozdravila tudi Srečko Ocvirk, župan Občine Sevnica, in Janez Lipec, guverner Rotary Slovenija.

_FOT5259.JPG
Omar Naber
Rotary klub Sevnica

Na dobrodelnem koncertu so nastopili Godba Sevnica z dirigentom Maticem Nejcem Krečo z gostom Omarjem Naberjem. Na večeru, polnem odlične glasbe, so godbeniki in godbenice razvajali s skladbami Erica Claptona, Carlosa Santane, Paula Anke, Deep Purple ter seveda največjimi uspešnicami Omarja Naberja.

Predsednica Rotary kluba Sevnica ga. Stanka Žičkar je ob zaključku koncerta predsedniku KD Godba Sevnica g. Janezu Šerjaku predala ček v vrednosti 3.000 EUR, kolikor je znašal celoten izkupiček koncerta.

_FOT5270.JPG
Predaja čeka
Rotary klub Sevnica

Prijeten večer pa ni minil samo v znamenju dobrodelnosti. 8. marec je tudi mednarodni dan žena, in »gentlemenstva« članov Rotary kluba Sevnica je ob izhodu iz dvorane s cvetlično pozornostjo bila deležna vsaka izmed prisotnih predstavnic nežnejšega spola.

_FOT5208.JPG
Obiskovalci
Rotary klub Sevnica

Plemenit namen in zadovoljstvo obiskovalcev koncerta so zagotovilo, da bodo tudi v prihodnje organizirali tovrstne prireditve in zbirali sredstva za pomoč tistim, ki jo najbolj potrebujejo.