Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Novice Brežice

FOTO: Jesensko ustvarjanje na SIC Brežice

Piše: R.K.

Čas objave:
08.11.2021 14:44

Na Strokovno izobraževalnem centru Brežice imajo dijaki v drugem letniku izobraževalnega programa predšolska vzgoja strokovni modul Ustvarjalno razmišljanje. Pri urah pouka spoznavajo pomen in proces ustvarjalnosti ter se učijo ustvarjalnega razmišljanja.

Tako so pri pouku ustvarjalno razmišljali tudi o temi jeseni ter se skupaj s profesorico Mojco Ogorelc odločili, da bi šolo okrasili in odeli v jesensko dekoracijo. Najprej so začeli zbirati različne ideje, jih predstavili ter izbrali materiale, iz katerega bi lahko ustvarjali. Nato so začeli z izdelovanjem različnih izdelkov in dekoracij.

Med drugim so naredili jesensko barvne listke, ki so jih kasneje pritrdili na vrvice, ježke iz različni materialov, jesenske dekorativne venčke, buče iz papirja in plute ter različne druge izdelke in z vsem skupaj so šolo nato tudi okrasili. 

Šola je sedaj jesensko okrašena z izdelki pa so tako sebi kot tudi obiskovalcem polepšali jesenske dni in šolski prostor. Kako jim je uspelo lahko preverite med fotografijami, ki so nam jih poslali.