Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Novice Primostek

FOTO: Kamp Big Berry so uradno odprli

Piše: Radio Krka

Čas objave:
30.06.2016 16:34

Na lokaciji starega kampa Primostek, v bližini sotočja rek Kolpe in Lahinje, so popoldne odprli prvi lifestyle kamp Big Berry.

V kampu, kjer je 7 luksuznih mobilnih hišk, bodo razvili povsem nov koncept turizma. Gre za nov koncept turizma, mobilne hišice so obdane z naravo, imajo skoraj zasebno plažo ob Kolpi

Luksuzne mobilne hiške so obdane z naravo in daleč od množic, s skoraj zasebno plažo ob reki, v kampu pa želijo povezati lokalne ponudnike - domače in tradicionalne ter tudi sodobne hrane, ponudnike športnih in drugih dejavnosti v naravi, kmečkega turizma in in ostale turistične ponudbe.

Gostom je na voljo 7 luksuznih mobilnih hišic, površine 34m2. Večina hišic sodobnega designa je družinskih in so opremljene s po tremi spalnicami, ena ima dve spalnici, ena pa je namenjena le parom in ima zgolj eno spalnico ter večji dnevni prostor.



Vse mobilne hišice so razkošno opremljene - imajo svojo kuhinjo, kopalnico in veliko zunanjo teraso, satelitsko TV, klimo, wifi, gostom pa bo na voljo brezplačna uporaba športnih objektov - odbojka, kanuji, kolesa. Cena najema mobilne hišice vključuje tudi zajtrk iz lokalnih sestavin, ki ga bodo zjutraj dostavili pred hišico. Gostom je na voljo tudi zasebni jaccuzi.

Kot je povedal vodja kampa Peter Aleksander Guštin, bodo leto dni namenili zgolj promociji ponudbe, saj v teh dneh v zameno za poročanje gostijo številne svetovne novinarje, na praksi pa so tudi študenti iz različnih držav, kjer pridobivajo nove izkušnje in posredujejo svoje predloge.

Župan Občine Metlika Darko Zevnik je pred odprtjem za radio Krka povedal, da je bil kamp v Primostku dolgo časa rak rana belokranjskega turizma. Z novimi lastniki, z novim konceptom in ponudbo, vpeto v prostor, pa v tako zasnovanem prostoru vidi možnost uspeha.

Vodja kampa Peter Aleksander Guštin - izjava


Župan Občine Metlika Darko Zevnik - izjava