Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Novice Krško

FOTO: Krški "hiphoperji" letos prvič

Piše: Radio Krka

Čas objave:
21.01.2013 13:28

Minuli vikend je v Mariboru potekal 2. Pokalni turnir v modernih tekmovalnih plesih. Tekmovanja se je udeležilo tudi 16 hip hop plesalcev iz Plesnega kluba Lukec iz Krškega.

V soboto so tekmovali pionirji in mladinci. Med najmlajšimi je v kategoriji hip hop solo pionirke 12. mesto osvojila Eva Krošelj. Med nekoliko starejšimi, sta v kategoriji hip hop pari mladinci, vrhunski rezultat s 6. mestom dosegla Mark Gerjevič in Jasna Preskar. Mark je prav tako tekmoval v kategoriji hip hop solo mladinci in dosegel odlično 3. mesto. Med mladinskimi malimi skupinami pa je tekmovala tudi skupina RED CREW v sestavi Tilen Bogovič, Alja Kolman, Eva Krošelj, Maja Koretič, Viktorija Jeras in Nadina Kosinac, ter dosegla 5. mesto.

V nedeljo so tekmovali člani. V jutranjih urah so najprej tekmovale hip hop solo članice. PK Lukec je imel v tej zelo množični kategoriji 5 plesalk. Dosegle so naslednje rezultate: Patricija Štrbuncl Jalovec 12. mesto, Kaja Cizelj 20. mesto, Špela Švab 21. mesto, Tjaša Rupar 26. mesto, Nina Planinc 31. mesto. V popoldanskem delu so člani PK Lukec tekmovali še v street show kategorijah. Tukaj imajo tekmovalci koreografijo narejeno na lastno glasbo in z določeno vsebino. V street show solo članice je s točko DJ Pato 7. mesto osvojila Patricija Štrbuncl Jalovec. Med street show pari člani pa so tekmovala dva Lukčeva para; Kaja Cizelj in Sara Štirn sta s točko Frizerki osvojili 5. mesto, Agata Stane in Katja Vogrin pa s točko Palčka Muzikalčka 7. mesto.