jasmina kandorfer Dobra karma

"Ljudi testiramo in uporabljamo intuicijo," je ...

Igor Kojić, Severina Svet24.si

Severina s tem zaprla usta dvomljivcem

Video Reporter.si

Domoljubna pesem z besedilom premierja Janše ...

koronavirus, slovenija Svet24.si

V torek 39 na novo okuženih, umrli sta dve osebi

sircelj Necenzurirano

Največje "luknje" v megu zakonu

4 Igor Jelen Iggy - foto osebni album Odkrito.si

»Zadnje tri tedne ni bilo nikakršnih opozoril«

delovna-akcija, družina-ržen Njena.si

Luksuz in revščina: So Rženovi pretentali POP TV?

Novice Žužemberk

FOTO: Lenoba in šlamparija Elektra

Piše: Radio Krka

Čas objave:
17.01.2013 10:31

Na težave z oskrbo električne energije v Suhi krajini opozarja bralec Jože, ki meni, da ni posredi samo pomanjkanje denarja za vzdržavanje vodov, ampak tudi "lenoba in šlamparija podjetja Elektro Ljubljana okolica, ki Suho krajino oskrbuje z električno energijo," piše Jože. V dokaz je poslal tudi fotografijo.

Njegovo pismo objavljamo v celoti: 

"Vsi Suhokrajnci poznajo težave z oskrbo električne energije v Suhi krajini. Da ni posredi samo pomankanje denarja za vzdrževanje vodov, ampak tudi lenoba in šlamparija podjetja Elektro Ljubljana okolica, ki Suho krajino oskrbuje z el. energijo, je dokaz fotografija, ki vam jo pošiljam.

Že leta vsako zimo opazujem iz okna moje pisarne elekrični vod ob glavni cesti Ljubljana-Žužemberk, ki vodi iz transformatorja v Žužemberku v sosednjo vas in preko katerega se obeša zasneženo drevo. Samo vprašanje časa je, kdaj se bodo vodniki pretrgali ali izpulili iz priključkov transformatorja, elektro pa nič. Verjetno elektro dobavitelj čaka subvencij države ali soglasje lastnika drevesa ali pa pomladi, ko več ne bo snega in se drevo spet samo postavi pokonci."