cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Novice Brežice

FOTO: Lepa gesta lokalnih ponudnikov - 50 pic za policiste

Piše: Radio Krka

Čas objave:
20.09.2015 08:36

Policisti posebne enote, ki se te dni soočajo z migranti, na svojih delovnih mestih nimajo primerne oskrbe s hrano in pijačo. Lokalni ponudniki so zato stvari vzeli v svoje roke in ponovno poskrbeli za to, kar bi sicer za svoje ljudi na delovnih mestih morala storiti država.

PizzeriaItalia iz Brežic se je danes izkazala z lepo gesto in policistom priskrbela topel obrok - pico. Kot so zapisali na svojem Facebook profilu, so donirali 50 pic in jih dostavili na vse kritične točke ob meji. Če je poskrbljeno za begunce, mora biti tudi za naše varuhe meje, so še zapisali na svoji strani. Policisti so bili nad idejo picerije zelo navdušeni, je za naš radio povedal direktor picerije Stanko Smrekar.

Oglasili so se tudi iz Kluba Dih radosti iz Brežic, kjer pravijo, da bodo v naslednjih urah in dneh prav tako priskrbeli tople obroke za vse policiste, ki skrbijo za varnost na mejah. Zato vabijo vse, ki bi bili pripravljeni pomagati pri kuhi ali peki, da se javijo na številko 064 223 153 (Karmen).

FOTO: Facebook profil PizzeriaItalia Brežice

Samoiniciativno policiste je obiskal tudi lokalni podjetnik Simon Volovec.Simon je 37 letni lastnik podjetja BV Maziva iz Dobove, ki je samoiniciativno napolnil prtljažnik svojega avta in obiskal obmejne policiste v Rigoncah ter jim razdelil hrano in vodo.