Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Novice Metlika

FOTO: Mar nam je res tako vseeno!!!

Piše: Radio Krka

Čas objave:
03.03.2013 14:24

Zaskrbljen sem glede varnosti v cestnem prometu kajti slika, ki jo kaže današnja podoba »naših« cest je katastrofalna. V galeriji je le nekaj posnetkov posnetih danes. (če bi si vzel čas bi bilo tega gradiva veliko več) piše naš poslušalec..

Ne predstavljam si kaj se bi zgodilo in kdo bi odgovarjal, če bi nič hudega sluteč voznik zapeljal v eno od teh udarnih jam ali pa zgolj ob njej in bi izpod kolesa vozila odfrčal kamen otroku ali odraslemu v glavo. Verjetno bi šlo za prelaganje odgovornosti iz enega na drugega. Zgrožen sem nad neodgovornostjo pristojnih, katerim je vseeno za nas »navadne občane«. Pomembno je, da se zagotovijo sredstva za razne povsem nepomembne stvari (nebi jih našteval) za urejanje teh stvari pa sredstev ni (tako bojo verjetno odgovorili odgovorni).

Že to, da se pristojni ne zganejo kljub večkratnim klicem, da se popravi ograja mostu katero je ob pluženju polomila »ralica« in katera tako poškodovana predstavlja resno grožnjo vsem kateri uporabljajo en in edini kos pločnika v kraju…. Še dobro, da se sami zavedamo grožnje in je ograja vsaj za silo pokrpana.

Ne vem ali sem jaz takšen in omenjeno moti samo mene ne bom o tem ampak nekako sem hotel zadevo bolj izpostaviti v upanju da se bo za nas »navadne ljudi« kateri plačujemo vse možne davke in posledično tudi vzdrževanje našel tisti evro. Kajti v nasprotnem bomo prisiljeni….

l.p. Zaskrbljeni krajan