mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Novice Črnomelj

FOTO: Mednarodna prireditev S-Factor OŠ Milke Šobar - Nataše

Piše: Radio Krka

Čas objave:
23.06.2015 18:02

OŠ Milke Šobar – Nataše iz Črnomlja, je s sodelovanjem v projektu organizacije Momentum World postala del mednarodnega tima, ki sodeluje na letošnji 10-letnici prireditve S-Factor v Angliji. Šola v družbi različnih ustanov iz Italije, Grčije, Avstrije, Finske in Anglije, ki delajo z osebami s posebnimi potrebami, sodeluje na tekmovanju za najboljši glasbeni video.

OŠ Milke Šobar - Nataše se je prijavila na tekmovanje z dvema filmčkoma.

Danes, 23. junija 2015, so na Srednji šoli Črnomelj izvedli zaključno prireditev, ki je potekala v evrovizijskem duhu. Povezovala jo je srčna Erika Kralj. Poleg učencev, učiteljev šole, so jo obiskali tudi žiranti, ki so podali svoje glasove iz Slovenije tekmovalnih videov. Žirijo so sestavljali: županja občine Črnomelj Mojca Čemas Stjepanovič, ravnateljica SŠ Črnomelj Elizabeta Prus, novinarka Vašega kanala Verica Marušič, predsednik Mladinskega centra Bit Črnomelj Klemen Vitkovič, predsednik uprave Tilie Andrej Kavšek, glasbenik Robert Strmec, filmar Uroš Raztresen, tiskar Robert Glaser in predstavnika staršev Branka Joh in Roman Košmerl. Druga žirija pa je bila iz vrst dijakov SŠ Črnomelj, varovancev VDC Črnomelj in učencev OŠ Milke Šobar - Nataše.


Od danes pa do petka, 26. junija, lahko za najboljše tri filme glasujete in si jih ogledate tudi vi preko portala momentum-interactive.co.uk. Trije finalisti bodo prikazani na prireditvi S-Factor 9. julija v Sheffieldu v Angliji. Zmagovalni video bo dobil nagrado S-Factor into Eurovision.