sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

Novice Ribnica

FOTO: Na ribniškem Grajskem večeru Lucija Čirović

Piše: Radio Krka

Čas objave:
21.08.2015 06:27

Na sporedu sta le še dva večera doslej najuspešnejšega ribniškega poletnega festivala, ki so mu nadeli ime Grajski večeri. Prvi od teh je namenjen stand up komedijantom.


Stand up nastopi domačinke Lucije Ćirović so komični vrhunci, saj je ena od pionirk slovenske stand up komedije. Stand up komičarka, igralka, animatorka lutk in ljubiteljica gledališča se je proslavila s številnimi filmskimi in gledališkimi vlogami.
Gledalcem se je najbolj vtisnila v spomin s serijo TV Dober dan, komedijo Moški&ženske.com, pa tudi kot ena od voditeljev Viktorjev.

Svoj stand up pripravlja po čisto svoji recepturi: "Recept za dober stand up - Potrebujemo: en dober mikrofon (iz katerega naj gre ven točno tisto, kar je bilo v njega poslano), en oder (da se ve kdo je šef), eno komičarko (po potrebi lahko tudi več njih), okusen in zabaven nadev in zabave željno občinstvo. Vse skupaj zmešamo, razdelimo po porcijah in še sveže in sočno ponudimo. Dober tek!"

Lucija bo s seboj pripeljala eno največjih zvezd hrvaške stand up scene Marino Orsag, voditelja Planet Stand-Up šova, Tina Vodopivca, ki je v svojih oddajah gostil domače in tuje komike, med katerimi so bili tudi najbolj perspektivni slovenski komiki, kot je Uroš Kuzman, zmagovalec tekmovanja novincev Komik leta.
Pripravljajo tudi posebno glasbeno presenečenje, ki ga boste videli in slišali le tisti, ki boste prišli nocoj ob 20. uri v ribniški grad.

Prejšnji petek so pripravili koncert Rudija Bučarja z zasedbo Istrabend.