Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Novice Ljubljana

FOTO: Na snemanju Reke ljubezni

Piše: RK

Čas objave:
19.01.2018 13:39

V okviru facebook skupine Slepi in slabovidni v Sloveniji in spletne strani BlindPortal.si organizirajo vrsto zanimivih dogodkov in ogledov.

V okviru naše facebook skupine Slepi in slabovidni v Sloveniji in spletne strani BlindPortal.si, na kateri se najdejo vsebine za slepe in slabovidne ter za vse tiste, ki jih to področje zanima, smo se odločili, da bomo pričeli tudi z organizacijo dogodkov oziroma ogledov. Tako smo v decembru obiskali mesto Zagreb, včeraj pa snemanje serije Reka ljubezni. Namen teh dogodkov je druženje ter spoznavanje novih ljudi in okolice, najbolj pa je pomembno to, da združujemo slepe in slabovidne z normalno videčimi ljudmi, da s tem dokažemo, da med nami ni nobenih razlik in da smo popolnoma enaki. S tem bomo tudi nadaljevali v prihodnosti, tako da to zagotovo ni bila zadnja stvar, je pojasnil organizator dogodkov in urednik spletne strani BlndPortal.si Miha Srebrnjak.

Tako so si včeraj ogledali prostore, kjer snemajo "notranje dogajanje", prisostvovali med drugim prizoru prepira med Marijo in Angelco, se srečali z igralci in režiserjem ter z njimi poklepetali.