mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Novice Krško

FOTO: Na zaključni produkciji 280 plesalcev

Piše: Radio Krka

Čas objave:
18.06.2015 06:09

V športni dvorani OŠ Jurija Dalmatina je včeraj potekala zaključna poletna produkcija Plesnega kluba Lukec, kjer so se predstavili vsi člani kluba.

Nastop je bil razdeljen na dva dela in sicer na mini in maksi produkcijo. Na mini produkciji je zaplesalo okoli 180 mladih plesalcev iz plesnih vrtcev ter otroških in pionirskih plesnih skupin iz Krškega, Brežic, Velike Doline, Bizeljskega, Blance, Krmelja, Šentjanža, Cerkelj ob Krki, Boštanja in Sevnice.

Na drugem delu produkcije pa so predstavile vse mladinske in članske tekmovalne skupine ter posamezniki. Poleg njih so nastopile tudi vse rekreativne plesne skupine in skupaj je na drugem delu produkcije zaplesalo okoli 100 plesalcev. Gledalci v nabito polni dvorani so si lahko ogledali različne plesne zvrsti kot so: hip hop, step, jazz, standardni plesi, latinsko ameriški plesi ter orientalski plesi.

Na koncu vsakega dela prireditve so vsi plesalci skupaj zaplesali tudi skupinsko točko Arriva. Ob koncu prireditve je športni direktor kluba Dušan Vodlan čestital plesalcem za izjemne nastope in se zahvalil mentorjem za njihovo delo v še eni uspešni sezoni. V minuli sezoni so za napredek plesalcev skrbeli: Romana Korber (plesni vrtec in otroške plesne skupine), Jerneja Kmetec (plesni vrtec in otroške plesne skupine), Patricija Štrbuncl Jalovec (hip hop), Vanesa Krenker (hip hop in jazz), Luka Vodlan (st in la plesi ni hip hop), Miha Poznič (hip hop) in Sebastijan Vodlan (otroške plesne skupine in step).

"S produkcijo so mladi plesalci zaplesali v počitnice, pred tekmovalci pa je še naporen teden, saj jih od 20. do 29. junija v Medvodah čaka državno prvenstvo v modernih tekmovalnih plesih," so sporočili iz PK Lukec.