Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Novice

FOTO: Praznik namiznega tenisa ob zaključku Štukljevega leta

Piše: Športno društvo SU Novo mesto

Čas objave:
17.12.2018 13:42

Športne dogodke v okviru Štukljevega leta je Športno društvo SU pod pokroviteljstvom MO Novo mesto obogatilo z organizacijo regijskega tekmovanja v namiznem tenisu 2. MRNTZ.

Slika 1.jpg
Športno društvo SU Novo mesto
Športno društvo SU Novo mesto

Več kot 140 nadobudni mladih igralk in igralcev, katere je spremljalo več kot 100 trenerjev, staršev in spremljevalcev, izvrstne tekme, tekmovalni duh in velik obisk je v Športnem centru Livada ustvarilo pravi praznik namiznega tenisa. Po več kot 250 odigranih dvobojih so najboljši v 11 kategorijah osvojili zaslužene medalje in praktične nagrade.

Slika 3.jpg
Športno društvo SU Novo mesto
Športno društvo SU Novo mesto

Odlično delo Športnega društva SU, kjer različne športne vadbe obiskuje več kot 150 otrok, je botrovalo tudi uspehom mladih Sujevcev. Svoje predstavnike so imeli skoraj v vseh kategorijah in osvojili kar 8 medalj. Med najmlajšimi predstavniki sta bili Ana Tomec in Karin Slatinšek, ki sta osvojili bronasto medaljo. Dvojčici Neja in Neža Gazvoda sta obe stali na stopničkah, Neža na najvišji z zlato medaljo in Neja na tretji z bronasto. Vztrajnost in delavnost Luke Vujasina je bila poplačano s prvo medaljo, ki je bila bronastega sijaja. Največji napredek so pokazali igralci 6.-7. razreda, kjer so se med osem najboljših uvrstili trije Sujevci, srebrno medaljo pa je osvojil Andraž Zupančič. Lana Slatinšek, ki obiskuje 5. razred je nastopila v kategoriji 6.-7. razred in osvojila drugo mesto. Zbir medalj je dopolnil Domen Zupančič, ki je med dijaki osvojil zlato medaljo.

»Veseli me, da lahko s takšnimi dogodki omogočimo našim igralkam in igralcem nastop pred domačim občinstvom ter vsem obiskovalcem pokažemo, da je Novo mesto športno mesto. Znova smo potrdili, da smo odlični organizatorji, ki vrhunsko organizira tako tekmovalni kot družabni del tekmovanj. Zahvala za to gre predvsem našim zvestim članom, ki delo opravijo prostovoljno in z nasmehom na obrazu. Ponosni smo na to, da imamo svoj organizacijski, sodniški in vodstveni kader, ki živi kot ena velika družina, s športom v srcu. Hvala vsem za pomoč in čestitke vsem nastopajočim,« je povedala predsednica Športnega društva SU, Sajda Slatinšek.

Ker se šport in zabava v Športnem društvu SU tesno prepletata, bodo v četrtek, 20. decembra organizirali Božično novoletno druženje. Za nepozabno zabavo bo poskrbela Maja Kokol, ne bo pa manjkalo tudi različnih iger za male in velike, namiznoteniškega turnirja naključnih dvojic, predvsem pa druženja, smeha in zabave.  »V našem društvu se namreč radi družimo in našo ljubezen do športa delimo naprej,« še dodajajo SU-jevci, ki tudi vam želijo prijeten preostanek veselega decembra in vse dobro v letu 2019.