oliver dragojevic split slovo ladje bobo9 Svet24.si

Vesna Dragojević: "Še danes, ko zazvoni telefon,...

Srednji Gasteraj 9 - Požar, v katerem sta umrli dve osebi - policijski trak Stop policija Svet24.si

Groza v Ljubljani: zagorela baraka, v njej našli ...

jelsane mejni prehod meja bobo Svet24.si

Novost ob vstopu v državo: Slovenija priznava ...

janez jansa dz1 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Lahko Janša jesenski politični ...

sds tabor 2 Necenzurirano

Kaj je upravitelj, obsojen jemanja podkupnin, ...

maxresdefault (1) Odkrito.si

Vojna svetov

Lucia Glavich Mandarić, na granici, Šverc komerc Njena.si

Ivana (Šverc komerc) navdušila s fotko zgoraj ...

Novice Novo mesto

FOTO: Športni dan krkašev

Piše: R.K.

Čas objave:
14.06.2021 15:10

Krkin športni dan in v preteklih letih tudi družabno srečanje, poimenovano Krkin dan, so v Krki to soboto strnili le v športni dan - športne tekme krkašev.

Na igriščih športnega parka na Loki so se Krkini sodelavci pomerili v različnih športih. To je bil po daljšem obdobju dan zdrave športne tekmovalnosti in dobrega razpoloženja, na katerem so lahko krkaši uživali v številnih športnih disciplinah in dejavnostih in krepili dobre medsebojne odnose.

športni-dan-krkašev-2021
Športni dan Krkašev 2021
Krka d. d. Novo mesto

Dopoldanskih tekmovanj so se udeležili številni športni navdušenci pa tudi nekaj navijačev. V sklopu tekmovanja Izbiramo najboljšo ekipo v športni rekreaciji so potekale tekme v odbojki, nogometu in košarki. krkaši so se pomerili tudi v pikadu, orientacijskem teku, tenisu in veslanju. Za ljubitelje hoje so organizirali dva pohoda, za rekreativne kolesarje pa dva kolesarska izleta – enega po dolenjski trasi, drugega pa iz Ljubljane do športnega parka na Loki. Ostali so se lahko preizkusili v vožnji s čolnom ali supom po reki Krki.

športni-dan-krkašev-2021
Športni dan Krkašev 2021
Krka d. d. Novo mesto

Med tekmami so tekmovalce s svojim nastopom navduševali člani akrobatske skupine F&B Acrobatics. Najboljšim ekipam so takoj po končanih tekmah v skladu z veljavnimi zaščitnimi ukrepi podelili pokale. Krkin cilj je v prvi vrsti množična športna udeležba krkašev, ki se prav tako točkuje. Tokrat pa so zaradi razmer upoštevali le kriterij najboljših ekip v tekmovalnem delu.

športni-dan-krkašev-2021
Športni dan Krkašev 2021
Krka d. d. Novo mesto

V tekmovalnem delu so bili letos najboljši sodelavci Oskrbne verige, medtem ko so pokal za najštevilčnejšo ekipo tokrat prejeli sodelavci iz Marketinga in Prodaje. 

Športni dan krkašev je bil v celoti izveden z upoštevanjem vseh NIJZ priporočil. Dogodka so se udeležili le sodelavci, ki so bodisi preboleli covid-19, bili cepljeni ali pred udeležbo opravili hitri antigenski test (PCT).

športni-dan-krkašev-2021
Športni dan Krkašev 2021
Krka d. d. Novo mesto

Srečanja krkašev imajo dolgoletno tradicijo. Da je prav druženje tisto, ki med zaposlenimi spleta trdne vezi, v Krki vedo že od ustanovitve. Zato že 67 let ob poslovanju veliko pozornosti namenjajo tudi skrbi za dobre medsebojne odnose. Zavedajo se namreč, da je le z dobrimi in odprtimi medčloveškimi odnosi mogoče uspešno dosegati poslovne cilje. Zato so se krkaši ponovnega druženja – sicer v omejenem številu in prilagojeni organizaciji – neizmerno razveselili.