pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Novice Krško

FOTO: Step plesalci osvojili 2.nagrado festivala

Piše: Radio Krka

Čas objave:
24.11.2015 07:43

Plesalci Lukca so se prvi dan pomerili znotraj posameznih kategorij in si priplesali naslednje rezultate. V kategoriji solo open člani je 2. mesto osvojil Luka Vodlan, 4. mesto pa Sara Jurkas Omerzo. V kategoriji duo/trio open sta 2. mesto osvojila Luka Vodlan in Brina Lukež, 4. mesto pa Sara Jurkas Omerzo in Dana De Costa.

Pozno zvečer je nastopila še mala skupina Happy v sestavi Brina Lukež, Dana de Costa, Sara Jurkas Omerzo, Luka Vodlan in Sebastijan Vodlan ter v kategoriji skupine open člani prepričljivo slavila 1. mesto.

V nedeljo po zaključku vseh kategorij so razglasili tudi 20 najboljših točk festivala med skupinami in formacijami in med njimi je bila tudi step skupina Happy iz PK Lukec. 20 najboljših točk je nastopilo še enkrat na gala večeru festivala. Skupina Happy je nastopila kot zadnja na gala večeru in navdušila občinstvo. Sodniki so izbrali 4 najboljše točke, ki so za razvrstitev od 1. do 4. mesta nastopili še enkrat in med njimi je bila tudi skupina Happy.

Na koncu so step plesalci osvojili skupno 2. mesto na festivalu in si prislužili tudi nagrado 1.500,00 eur, ki bo prišla prav za nadaljne kritje stroškov treningov in tekmovanj.

Rezultat je odlična popotnica pred bližajočim se svetovnim prvenstvom v stepu, ki bo od 1. - 5. decembra v Nemčiji. Tam se bodo plesalci Lukca zopet borili za najvišja mesta na svetu.