Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Novice Novo mesto/Ljubljana

FOTO: Švirt v Ljubljani izenačil osebni rekord

Piše: Radio Krka/AK Krka

Čas objave:
01.02.2016 07:05

V Ljubljani je minuli konec tedna potekalo dvoransko državno prvenstvo za mlajše mladince in mladinke. Tokrat člani Atletskega kluba Krka niso domov prinesli nobenih medalj, so pa dosegli kar nekaj lepih rezultatov.

V skoku s palico je Jože Švirt izenačil svoj osebni rekord - 3,00m in osvojil sedmo mesto. Nik Mihalič je bil prav tako z izenačenim osebnim rekordom 2,60m deveti, Blaž Povh pa s svojim novim osebnim rekordom 2, 40m deseti.

V skoku v višino je Neja Žnidaršič dosegla svoj letošnji najboljši rezultat. Preskočila je letvico na 1,40m in zasedla 12. mesto. Maja Gazvoda je bila z enako višino, a nekaj več popravami petnajsta.


V teku na 60m je bila od njihovih mladink najhitrejša Kaja Jelinič, ki je z 8,22s osvojila osmo mesto. Lara Florjančič je bila z 8,39s osemnajsta, Mia Plut z 8,70s osemintrideseta, Lea Jeriček z 8,87s triinštirideseta, Sandra Mežan z 8,92s štiriinštirideseta, Ana Grobler z 9,18s sedeminštirideseta in Ema Molan z osebnim rekordom 9,54s devetinštirideseta.

Pri fantih je bil v isti disciplini Leon Čulk s 7,85s sedemindvajseti, Julij Kramar s 7,93s štiriintrideseti in Domen Koračin z osebnim rekordom 8,01s petintrideseti.